AcasăPoliticaElena Basescu, "foarte convinsa" ca Udrea va castiga sefia PDL

Elena Basescu, „foarte convinsa” ca Udrea va castiga sefia PDL

Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, o sustine pe Elena Udrea si crede ca deputatul PDL va castiga competitia pentru sefia partidului.

EBA e sigura ca Udrea va ajunge in fruntea partidului, dupa alegerile de sambata. Prezenta la Conventia Nationala Extraordinara de la Romexpo, mezina presedintelui a declarat: „Sunt foarte convinsa ca Elena Udrea va castiga astazi competitia. Nu vreau sa iau in calcul varianta in care va castiga Vasile Blaga. Tatal meu a venit sa adreseze un mesaj PDL pentru ca iubeste acest partid”, a spus europarlamentarul, la Romania TV.

Democrat-liberalii isi aleg, sambata, viitorul presedinte. Pentru functia de lider al PDL candideaza Elena Udrea, Vasile Blaga si Monica Macovei. Cei 5.000 de delegati ai PDL vor vota pentru a desemna conducatorul partidului in cadrul reuniunii de la Romexpo.

Citeste si: PDL isi alege noul lider in cadrul Conventiei Nationale. Basescu, prezent la reuniune

319 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger