AcasăPoliticaEdilul Negoiță e decis: merge la protestul din fața Primăriei Capitalei

Edilul Negoiță e decis: merge la protestul din fața Primăriei Capitalei

sursa foto: Primăria Sectorului 3

Cu doar o zi înainte să aibă loc protestul din fața Primăriei Generale a Capitalei, s-a aflat că edilul Negoiță va fi prezent la acțiunea la care sunt așteptați să participe cetățenii din Sectorul 3.

Edilul Sectorului 3, Robert Negoiță va participa joi, 16 noiembrie, la protestul organizat în fața Primăriei Capitalei. Prin acest protest, cetățenii Sectorului 3 vor cere primarului general Nicușor Dan să se implice în acțiunea de salvare a suprafeței retrocedate din Parcul IOR – transmite Primăria de sector, miercuri, într-un comunicat.

Robert Negoiță susține că este o normalitate ca suprafața retrocedată să redevină parc, Primăria Sectorului 3 fiind prima instituție care a inițiat un proces în instanță încă din 2013 pentru recuperarea suprafeței verzi.

Instituția precizează că acțiunea de protest este programată să înceapă la ora 16.00 și se va desfășura în fața sediului Primăriei Generale, de pe bulevardul Regina Elisabeta nr. 47.

Negoiță: Primarul general are obligația de a îndrepta o ilegalitate

Vă reamintim că marți, 14 noiembrie, primarul Negoiță a susținut o conferință în care a prezentat demersurile inițiate pentru recuperarea terenului retrocedat din parcul IOR. Alături de edilul Sectorului 3 s-a aflat, în fața presei, și Adrian Țuțuianu, secretar general adjunct al Guvernului.

„Țin să le mulțumesc tuturor celor care susțin salvarea terenului retrocedat ilegal din parcul IOR. Avem nevoie de implicarea cât mai multor oameni, sper să-l putem convinge pe primarul general de necesitatea de a ataca în instanță titlul de punere în posesie. În urmă cu aproape o jumătate de an s-a angajat public că în șase săptămâni va analiza și va identifica o soluție. Demersul nu s-a finalizat, iar primarul general are obligația de a îndrepta o ilegalitate. Așa că ne alăturăm joi, 16 noiembrie, de la ora 16.00, în fața Primăriei Municipiului București, la protestul de salvare a zonei retrocedate din IOR. Acesta a fost, este și va rămâne parc”, a declarat marți Robert Negoiță.

author avatar
Andrei Coman
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger