AcasăPoliticaEdil PNL, agresat de un localnic chiar în sediul primăriei. Ce spune...

Edil PNL, agresat de un localnic chiar în sediul primăriei. Ce spune politicianul că a pățit: „A venit cu pumnul…”

(sursa foto: bzi.ro)

Un edil din județul Dâmbovița ar fi fost lovit de către un localnic, chiar în sediul primăriei din Petrești. Totul s-a întâmplat marți, în contextul desfășurării unei ședințe a consiliului local.

E vorba despre primarul din Petrești, liberalul Andrei Lucian. Politicianul a dat detalii despre ce a pățit, arătând cu degetul în direcția unui cetățean pe care l-a descris drept „un reclamagiu de meserie (…), de 15 ani ne tot perturbă activitatea prin reclamații, prin tot felul de acuzații nefondate”.

Ce spune primarul

La un moment dat, s-a produs incidentul. Din câte a povestit primarul, totul s-ar fi întâmplat la finalul ședinței de consiliu. „A venit cu pumnul ridicat asupra feței mele, m-am ferit în ultimul moment și mi-a dat în omoplat. (…) M-a împins cu ușa de vreo două ori”, a declarat edilul, miercuri, într-o intervenție la Antena3.

Politicianul s-a declarat surprins de cele întâmplate, dar și decis să se adreseze oamenilor legii, după acest incident „Mai mult starea de șoc m-a afectat… decât loviturile”, a mai ales să menționeze primarul.

Întrebat dacă va depune plângere împotriva bărbatului, edilul Andrei Lucian a răspuns: „normal, sigur că da (…) dacă era ceva ocazional treceam cu vederea poate (…), dar la ora asta el deja abuzează de faptul că totuși nimeni nu-l trage la răspundere”.

author avatar
Andrei Coman
178 afisari

7 COMENTARII

  1. ORDINEA EVENIMENTELOR IN ULTIMII TREIZECI DE ANI
    DUPA CE S-A FURAT TOT SI S-A DISTRUS TOT , S-A BAGAT TARA IN DATORII DE SUTE DE MILIARDE DE EURO , CAND NIMENI NU VREA SA MAI IMPRUMUTE ROMANIA FALITA SE TRECE LA VANZAREA MANEI DE LUCRU , LA SCLAVAGISM SI LA VANZAREA COPIILOR

    NAZISTUL SSAS STERP VA ADUS LA DISPARITIE , CA NATIE

  2. Cand eram lucrator la Militia Blaj a venit o batrana sa reclame ca primarul a lovit-o cu pumnul in cap si a aruncat-o pe scari. Mi-am luat adjunctii , i-am echipat cu bastoane din cauciuc (fabricate la Victoria) si ne-am deplasat la sediul Primariei.
    Am deschis usa biroului cu piciorul si l-am vazut pe, primar tolanit in fotoliu .
    Ne-am napustit cu bastoanele asupra lui. Intr-un minut a primit 2-300 de bastoane. Facuse pe el si incerca sa fuga din birou in patru labe.
    L-a inhatat si l-am pus pe rotisor. Dupa 3 minute nu mai putea sta in picioare.
    Niciodata nu am mai primit reclamatii in ceea ce-l priveste.

    • Betivene , ai supt pulocul toata viata ta de zdreanta borata , si vii acum sa spurci site-ul cu povesti din coma ta etilica . Sa-si borasca romanasii poolile in botu taj de vierme

  3. @ „Poporu’ lu’ Elena Udrea”, ?
    „Gala Bute” de la 1938-1945, ?
    S-au încăierat niște „derbedei” care făcuseră mulți bani, ?
    „Poporu’ lu’ Elena Udrea” a jucat și cu unii și cu alții, ?
    Învingătorii au fost despăgubiți după care au cerut și învinșii, să îi despăgubească poporul , ?

  4. Trebuia gatuit primarasul acela pnl-ist Toata ciuma galbena e abjecta si trebue sa dispara

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger