AcasăPoliticaEa este colaboratoarea AUR care a vrut să intre cu patru gloanţe...

Ea este colaboratoarea AUR care a vrut să intre cu patru gloanţe în Parlament. Ce va păți femeia

aurEa este colaboratoarea AUR care a vrut să intre cu patru gloanţe în Parlament. Ce va păți femeia

Femeia care a încercat să introducă patru gloanțe în Parlament, miercuri dimineață, se numește Ariadna Elena Cîrligeanu, potrivit declarațiilor liderului grupului PSD din Camera Deputaților.

Are 22 de ani, este studentă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu şi a condus organizaţia de Tineret a AUR.

Este șefa Organizației de Tineret a AUR

În postări de pe Facebook sau articole de presă, tânăra apare ca fiind președintele filialei AUR din Botoșani, președintele Organizației de Tineret din partid și președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012 din care a făcut parte încă de la înființare.

Ariadna Cîrligeanu s-a aflat și pe lista echipei biroului de conducere cu care George Simion a candidat la președinția partidului, în luna martie, dar a coordonat și activitățile mitingului AUR de sâmbătă.

Ca urmare a incidentului de securitate, femeia a fost dusă la secţia 17 pentru verificări. AUR a cerut autorităţilor să lămurească situaţia şi a acuzat acţiuni de manipulare din partea Puterii.

„Facem precizarea că persoana în cauză este colaboratoare a Grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților. Conform procedurilor legale, persoana a fost condusă la Secția 17 de Poliție”, a anunțat miercuri biroul de comunicare al Camerei Deputaților.

Incidentul a avut loc în contextul în care miercuri, AUR protestează alături de simpatizanți în fața Parlamentului împotriva unei legi despre care susține că „va lua copiii de lângă noi”.

author avatar
Andreea Vlad
582 afisari

15 COMENTARII

  1. Si ce ar fi putut sa faca cu 4 gloante – nu CARTUSE! Poate sa le foloseasca pe post de supozitoare pentru unii indignati!

  2. Sa fie pedepsita exemplar!!!!!! Propun ca sa i se linga lindiqul 8 ore, dupa care pauza o ora, iar dupa aia inca doua reprize de cate 4 ore ca sa aiba timp si de odihna. Asta timp de noua saptamani si jumatate.

  3. Sunteti sigur ca e femeie? In fotografie apare un adolescent „in tranzitie” care ii da tare cu estrogeni si care si-a lasat plete.

  4. Eu cred ca au folosit iluzionisti prosti !
    Astia daca baga mana in cur scot 4 gloante, nu mai multe, ca nu incap in chiloti.
    Penibil, in loc sa scoata ca marii maestri iluzionisti ditamai tancul….

  5. Orice bărbat care a făcut armata știe că e o făcătură securistă. Mai puțin tefeleii!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger