AcasăPoliticaE tot mai clar! Băsescu vrea din nou puterea în România! Ultima...

E tot mai clar! Băsescu vrea din nou puterea în România! Ultima mutare a fostului președinte

Traian BasescuTraian Basescu

Fostul președinte Traian Băsescu critică din nou Guvernul Orban, pentru eșecul soluţiilor în combaterea pandemiei.

„Inconsecvenţa, ezitările, incapacitatea de a anticipa minimal evoluţiile unei situaţii de urgenţă, au făcut ca astăzi, fiecare cetăţean să fie transformat de guvernanţi într-un “arafat” care trebuie să se autosalveze fără a avea la dispoziţie nici sute de maşini roşii, nici pompieri, nici secţiile ATI ale spitalelor şi nici faima de salvatori.”, a scris Băsescu, miercuri, pe Facebook.

„Guvernul s-a mulțumit să împrăștie banii de la UE pe ajutoare de șomaj”

Băsescu susţine că adâncirea crizei economice este cauzată de „inacţiunea” Executivului şi nu de coronavirus. Fostul șef de stat acuză guvernul că a adoptat o „atitudine contemplativă, mulţumindu-se să împrăştie pe ajutoare de şomaj şi câteva IMM-uri, cei 3 miliarde de Euro primiţi de la Bruxelles”.

„Fără a avea capacitatea construirii rapide a unui “plan de acţiune”, credibil pentru a valorifica oportunităţile financiare şi fiscale puse la dispoziţie de Comisia Europeană, guvernul pur şi simplu aşteaptă să vină lovitura năpraznică a crizei economice, fără a face nimic pentru a o evita sau a-i diminua duritatea. În România, criza economică este adâncită de inacţiunea guvernului şi nu de coronavirus.”, a mai spus Traian Băsescu.

Ciolacu, Ponta şi Tăriceanu au aplicat cu slugărnicie „viziunea economică” a lui Daddy

În opinia lui, pe fondul lipsei acţiunii guvernamentale, “PSD-ul şi aliaţii săi, majoritari în Parlament, fac ce ştiu ei mai bine: presează pe dublarea alocaţiilor pentru copii şi creşterea pensiilor cu 40% de la 1 septembrie. Desigur, ambele măsuri sunt imposibil de pus în aplicare”.

„Ciolacu, Ponta şi Tăriceanu uită că au guvernat ţara până acum şase luni, că au aplicat cu slugărnicie “viziunea economică” a lui Daddy, predându-le liberalilor guvernarea cu deficite, dezechilibre macroeconomice şi promisiuni făcute populaţiei care oricum îndreptau ţara către o criză a datoriilor şi a împrumuturilor. Crezul lor politic al PSD-ului este demagogia şi minciuna, aşa că nici acum nu ezită să facă presiune publică, pentru ca guvernul liberal să facă eroarea fatală pentru ţară şi să îndeplinească promisiunile asumate de PSD şi pe care liberalii nu şi le-au asumat.”, a adăugat fostul președinte.

author avatar
Andreea Vlad
726 afisari

5 COMENTARII

  1. Domnilor, Păcăliciul ăsta național, Petrov, își mai dă mult cu părerea? Când era președinte nu a avut atâtea idei și nici lucruri bune nu a făcut, în afară de sforării, la nivel național, furtișaguri și furtul de bani. El este cel care a pus ROMÂNIA pe butuci, el și gașca lui Cocoș-Udrea, au furat la greu, prăduind Flota, Mită la ALRO Slatina, banii împrumutați de la FMI etc.

  2. Acest nemernic poate spune orice Este europarlamentar ,este securistul Petrov ,este proprietarul de la Nana, are averi nebanuite. A tradat si a vandut Tara cat a putut, de cand se stie.De ce nu-l lasati la groapa de gunoi a istoriei, ca la puscarie unde merita sa fie ,nu are loc. De ce e cap de afis peste tot. Un mare bravo pentru media!

  3. BASESCU MAI POATE OCUPA IN ROMANIA DOAR FUNCTIA DE CEL MAI BUN CONSILIER NATIONAL…………………………DACA CINEVA DORESTE SA-L CONSULTE …….E EPUIZAT LA PROPRIU………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger