AcasăPoliticaE oficial! Traian Berbeceanu nu mai e Prefectul Capitalei. Anunțul venit de...

E oficial! Traian Berbeceanu nu mai e Prefectul Capitalei. Anunțul venit de la Palatul Victoria – VIDEO

E oficial! Traian Berbeceanu nu mai e Prefectul Capitalei. Anunțul venit de la Palatul Victoria - VIDEO (sursa foto: Facebook)

În cadrul celei de-a doua ședințe de Guvern de miercuri s-au luat mai multe decizii cu privire la eliberări sau nimiri din funcția de prefect și subprefect. Una dintre acestea îl vizează pe Traian Berbeceanu.

”Am eliberat 103 prefecţi şi subprefecţi din funcţie şi au fost numiţi 36 de prefecţi din 42 şi 75 de suprefecţi din 85. Mâine (joi-n.n), după ora 13.30 vor depune jurământul aceştia şi începând de mâine seară îşi vor prelua atribuţiile”, a anunțat Florin Cîţu, de la Palatul Victoria.

Premierul a precizat că acolo unde nu au fost făcute, încă, numiri de prefecți, subprefecții vor fi cei care vor prelua atribuțiile corespunzătoare celor dintâi. Va fi și cazul Bucureștilor, acolo unde, deși prefectul Berbeceanu a fost eliberat, miercuri, din funcție, încă nu a fost făcută o altă numire, deși cei de la USR PLUS anunțaseră, recent, că îl susțin pentru această funcție pe Alin Stoica (DETALII AICI).

”A fost eliberat din funcție Traian Berbeceanu. Nu a fost încă făcută nominalizarea pentru municipiul București”, a precizat Cîțu, răspunzând unei întrebări în acest sens.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger