AcasăPoliticaE gata, s-a rupt lanţul de iubire! Hibridul fabricat de Ponta şi...

E gata, s-a rupt lanţul de iubire! Hibridul fabricat de Ponta şi Tăriceanu DISPARE!

ponta tariceanuE gata, s-a rupt lanţul de iubire! Hibridul fabricat de Ponta şi Tăriceanu DISPARE!

ALDE și Pro România „divorţează”! Hibridul fabricat de Ponta şi Tăriceanu pentru a da lovitura la alegerile parlamentare de anul trecut n-a funcţionat, evident. De altfel, această „corcitură” de partid nici n-a prins Parlamentul.

Cele două partide invocă diferenţe de doctrine

Pro România anunță convocarea Congresului Național Extraordinar la care se va decide întreruperea demersurilor de fuziune cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Conform concluziilor prezentate în urma discuțiilor cu reprezentanții ALDE, BEx al PRO România a decis convocarea Congresului Național Extraordinar pentru întreruperea demersurilor de fuziune a celor două formațiuni politice.

Acceptând și respectând diferențele doctrinare și de viziune, PRO România și ALDE se vor concentra să reprezinte cât mai fidel interesul electoratului propriu.

Cele două partide își vor continua eforturile și lupta pentru apărarea celor loviți deopotrivă de criză și de actuala guvernare”, se arată în comunicatul de presă al Pro România.

„Divorţul” se va oficializa pe 26 februarie

Totul va deveni oficial peste o lună. Congresul Național Extraordinar al PRO România va avea loc pe data de 26 februarie, începând cu ora 15.00 și se va desfășura online, pentru respectarea măsurilor de siguranță în contextul pandemiei, precizează formațiunea politică condusă de Victor Ponta.

author avatar
Andrei Ștefan