AcasăPoliticaE fierbere mare în PSD, după eșecul moțiunii! Un nume greu nu...

E fierbere mare în PSD, după eșecul moțiunii! Un nume greu nu s-a rezumat doar la critici

Continuă să apară reacții după cele întâmplate luni în Parlament, când moțiunea de cenzură prin care PSD-ul voia să vadă plecat actualul Executiv nu a ajuns nici măcar să fie dezbătută, din lipsă de cvorum.

După ce Marcel Ciolacu a amenințat cu excluderi în cazul social-democraților care au absentat luni la ședința comună în care s-ar fi dorit să fie votată moțiunea, iar alte voci sonore din rândul PSD l-au criticat pe liderul social-democrat pentru felul în care s-au desfășurat negocierile menite să ducă la trecerea inițiativei principalului partid de opoziție, mai nou s-a aflat că senatorul Șerban Nicolae a renunțat la un post important. Și anume la șefia Comisiei Juridice din Senat, potrivit Antena3.

Pasul vine la doar o zi după ce a scris, sec, un mesaj pe pagina sa de Facebook, despre eșecul înregistrat de PSD în Parlament. ”O mare și nescuzabilă rușine…”, suna reacția senatorului Nicolae.

Printre social-democrații care au reacționat pe marginea celor întâmplate în Parlament se numără Gabriela Firea (DETALII AICI), dar și Codrin Ștefănescu și Eugen Teodorovici, aceștia din urmă criticându-l fățiș pe Marcel Ciolacu.

479 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger