AcasăPoliticaE cât se poate de clar! Șeful PSD nu-l vrea pe Mitică...

E cât se poate de clar! Șeful PSD nu-l vrea pe Mitică Dragomir consilier general: ”Este inoportun!” – VIDEO

E cât se poate de clar! Șeful PSD nu-l vrea pe Mitică Dragomir consilier general: ”Este inoportun!”

La aproape două săptămâni de la alegerile locale, și în contextul în care câteva nume care figurau pe lista PSD la nivel de consilieri au ales deja să se retragă, între aceștia Petre Roman, Cornel Dinu și Daniel Pancu, la sediul PSD au avut loc, vineri, discuții care au vizat și lista pentru Consiliul General.

Pe care Marcel Ciolacu a fost cât se poate de clar că nu ar vrea să se regăsească numele lui Dumitru (Mitică) Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Totul, deși recent acesta din urmă lăsa să se înțeleagă că nu s-ar gândi să renunțe la statutul de consilier general.

Marcel Ciolacu nu a vrut să dea detalii cu privire la argumentele sale pentru o astfel de opinie, oricât au insistat jurnaliștii. ”Am luat act de declarațiile publice ale domnului Mitică Dragomir și am cerut Organizației Sectorului 3 să analizeze de urgență situația astfel încât, până la validare, să am o decizie a organizației, dacă domnul Mitică Dragomir va fi sau nu validat ca și consilier general al Capitalei. (…) Consider că este inoportună prezența domnului Mitică Dragomir pe lista de consilieri generali (…) Tehnic, este decizia Organizației Sectorul 3. Repet. Eu Marcel Ciolacu, președintele PSD, consider că este inoportun ca domnul Mitică Dragomir să fie reprezentantul PSD în Consiliul General al Capitalei”, a subliniat Ciolacu, de la sediul PSD.

Precizările șefului formațiunii social-democrate au fost făcute după ce abia ce stătuse de vorbă pe acest subiect cu șeful Organizației PSD Sector 3, Aurelian Bădulescu, discuții la acre, din câte a precizat Ciolacu, a asistat și Gabriela Firea, șefa PSD București.

author avatar
Cristina Stefan
175 afisari

6 COMENTARII

  1. Se transforma in Dragnea.
    Dupa ce il trece pe lista., il vrea dat jos.Se fac iar de cacao in fata alegatorilor.

    • Ciolacu si Firea nici nu si inchipuie ce poate face o trompeta ca Dragomir in Consiliul gen.USR o sa dispere…

  2. & Ciolacu zice că l-a pus pe Mitică Dragomir candidat „ca să îi prostească pe proști” , ?

  3. Mai avea si nenea Mitica Corleon de la Victoria, un taran cum zice el, sa imparta cateva hotele de impartit asa intre turnatori si nu stia cum si a apelat la primara Romaniei. Si atunci primara Romaniei a zis chem toate echipele din campionat sa nu mai avem probleme cu inmatricularea suedeza…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger