AcasăPoliticaDupă plecarea lui Orban, Firea cere demisia urgentă a miniștrilor care ”au...

După plecarea lui Orban, Firea cere demisia urgentă a miniștrilor care ”au îngropat țara”. Și dă 4 nume

După plecarea lui Orban, Firea cere demisia urgentă a miniștrilor care ”au îngropat țara”. Și dă 4 nume (foto: Facebook)

Prim-vicepreşedintele PSD pune tunurile pe patru dintre actualii miniștri – deveniți interimari după demisia lui Ludovic Orban din fruntea Executivului -, pe care i-ar vedea plecați la rândul lor de la Palatul Victoria. Nominalizați sunt Nelu Tătaru, Monica Anisie, Florin Cîțu și Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării, cunoscut drept ”Grindă”.

În susținerea nemulțumirilor pe care le-a exprimat, marți, pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea a atașat două fotografii, considerate grăitoare. ”Să nu uităm aceste imagini! Elevi și studenți la “școală on line” prin copaci, după net” și bunicuțe scoase din piețe să-și vândă marfa în frig, în stradă. Disprețul față de români, promisiunile neonorate, aroganța, angajarea clientelei politice în posturi de răspundere sunt câteva dintre motivele pentru care președintele țării, premierul și PNL au fost sancționați prin vot.

Dar, simpla demisie a lui Orban nu rezolva deloc problema și nu arată că vinovații pentru starea țării au înțeles mesajul românilor”, susține Firea.

sursa foto: captură Facebook/Gabriela Firea

Ce așteaptă de la Cotroceni

Social-democrata vrea ca președintele Iohannis să dea undă verde propunerii de premier venite din rândul PSD, dar și alte patru plecări de la Guvern. ”Ce este normal să se întâmple acum, dacă mai există respect față de dorința explicită a oamenilor?

Președintele să accepte propunerea de premier din partea PSD – partidul câștigător în alegeri -, și demisia urgentă a miniștrilor care, în frunte cu Orban, au îngropat țara din punct de vedere sanitar și economic.

Tătaru – călăul Sănătății,

Anisie – călăul Educației,

Cîțu – călăul Economiei

Grindă – călăul Administrației, etc.”, susține fostul primar al Capitalei.

Acuze grave

Nu în ultimul rând, Firea săgetează echipa guvernamentală pe care a condus-o, până de curând, Ludovic Orban. ”Știți ce fac acum miniștrii lui Orban, în loc să fi plecat de aseară cu el, și să preia atribuțiile secretarii de stat? Își caută susținere, pile, relații, cumetrii pe la consilierii prezidențiali și pe la șefii de organizații PNL care au luat scor bun. Mai mare rușine nici că există!

Oameni de o incompetența crasă, cinici și disprețuitori care vor să prindă un loc cald și în viitorul guvern! Dacă K Iohannis acceptă așa ceva, va fi un pumn în plex dat poporului român.”, acuză Firea.

436 afisari

5 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger