AcasăPoliticaGeorge Simion, SCANDAL și la televizor. Liderul AUR s-a înjurat în...

George Simion, SCANDAL și la televizor. Liderul AUR s-a înjurat în direct la RTV cu un fost parlamentar PD! – VIDEO

George SimionGeorge Simion şi simpatizanţii AUR au BLOCAT, duminică, circulaţia în Bucureşti. De ce sunt chemaţi românii în stradă?

Co-președintele AUR George Simion a fost implicat într-un nou scandal monstru, de data aceasta în platoul unei emisiuni de televiziune. Schimbul de replici dintre el și un invitat a fost incredibil.

Gelu Visan, fost parlamentar din partea PD și PMP, s-a dezlănțuit la adresa lui Simion, marți seară, la România TV. Reactia vine după ce liderul AUR a afirmat despre el că a fost condamnat pentru viol și grațiat de Emil Constantinescu.

„George Simion, ești un nesimțit și un prost! Mă, prostule! Nu-i permit acestui golan să își bată joc de imaginea mea. Ești un golan și un derbedeu. (…) Nu îmi spune mie că am fost condamnat și grațiat! Băi, nesimțitule! Dacă eram eu, îi dădeam un cap în gură. M-a sunat Claudiu Târziu să vin în AUR și i-am zis că nu vin din cauza papagalului ăsta de George Simion.”, a spus Vișan, în direct.

Claudiu Târziu a sărit în apărarea lui Simion

În emisiune a intervenit și Claudiu Târziu, celălalt co-președinte al AUR, iar Vișan a dezvăluit că acesta i-ar fi cerut să intre în AUR, dar a refuzat oferta din cauza lui Simion.

Claudiu Târziu a parat rafala de jigniri la adresa colegului său de partid:

„Ați vorbit vreodată cu mine la telefon în viața asta? Domnule Vișan, ați băut ceva în seara asta? (…) Bă, dar ce minciună poate să spună, auzi?!”

author avatar
Andreea Vlad
694 afisari

4 COMENTARII

  1. visan este un om nebun , cand il apuca turbarea curg apele de pe el si incepe sa tremure , l-am vazut cu ochii mei la Romania tv . e treaba lui ciutacu , de ce il cheama , dar a stricat multe emisiuni . doar aici la Romania tv este chemat , Dumnezeu stie de ce ?

  2. ati uitat cam repede de acest linge dos a lu chioru.face parte din cloaca pdleprelor care s-au vopsit in pnlepre. dar el spera ceva de la psd

  3. Chiar era cazul, ca să ne amintiți de acești Vișan scluga lui Petrov bețivu Băsescu, știe toată lumea ce om este acest pupincurist

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger