AcasăPoliticaDumitru Focșa, acuzat că și-a bătut soția, dat afară din AUR! George...

Dumitru Focșa, acuzat că și-a bătut soția, dat afară din AUR! George Simion îi mai cere o demisie

Dumitru FocșaDeputat AUR acuzat că și-a bătut soția. Poliția a intervenit în toiul nopții

Partidul AUR a decis excluderea deputatului Dumitru Viorel Focşa, acuzat că şi-a bătut soţia. În plus, AUR îi cere acestuia să demisioneze din Parlament.

De cele mai multe ori, societatea românească întoarce privirea când apar public astfel de cazuri”, a spus George Simion.

Ce a decis AUR?

„Biroul Național de Conducere al AUR a decis astăzi să îl excludă pe Dumitru Viorel Focșa din partid, după ce acesta și-a agresat fizic soția în timpul unui scandal casnic.

Ancheta internă întreprinsă de Juriul de Onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a stabilit că acuzațiile apărute în spațiul public în urma scandalului declanșat la domiciliul familiei Focșa se confirmă.

Gestul comis de deputatul Dumitru Viorel Focșa este incompatibil cu calitatea de membru de partid și cu demnitatea de parlamentar”, a transmis AUR într-un comunicat de presă.

Simion zice că s-a gândit la familie

„Subiectul nu este unul care să aducă voturi. M-am gândit foarte mult, în ultimele două zile, la mama mea, la soția mea, la viitoarea mea fiică, la milioanele de oameni fără apărăre și am decis să nu tac și să ascund gunoiul sub preș.

Dumitru Focşa este autorul unui astfel de caz de violență domestică. Juriul de onoare al AUR a constatat că este vinovat și trebuie exclus”, a adăugat președintele AUR.

Reamintim, deputatul AUR de Constanţa Dumitru Focşa şi-ar fi agresat soţia, în noaptea de miercuri spre joi, femeia refuzând să meargă la spital, dar şi să fie emis un ordin de restricţie împotriva soţul său.

author avatar
Andrei Ștefan
221 afisari

7 COMENTARII

  1. Nu i-a mai alunecat covorul de sub picioare? Ca parca intr-o prima faza asa a spus partidul….

  2. incet incet ajunge si AUR un partid bruxelizat , feminist lgbt , adica toti o apa si un pamant .asta-i o metoda americana , la ei metoda cu facut dosare la comanda nu merge si atunci cand vrei sa scapi de cineva pui o fufa sa spuna ca acum 20 de ani a fost ciupita de cur , adica a vrut sa o violeze si gata omu-i mort . m-as bucura sa i se intoarca si t i g a n u l u i .

  3. Prost e Focșa ăsta. Pe nevastă-sa trebuia s-o STRÂNGĂ DE GÂT- cum a făcut G.Simion în parlament cu Virgil Popescu. Acum era erou.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger