AcasăPoliticaDrumul de la Ayahuasca la TVR trece pe la Iulian Bulai

Drumul de la Ayahuasca la TVR trece pe la Iulian Bulai

Nu mă declar fan al grupului aproape umoristic „Vacanța Mare”, condus de Mugur Mihăiescu. N-am reușit să-i înțeleg poantele la care ceilalți râdeau de se tăvăleau. Nu l-am criticat, deși puteam să-i articulez câte una de să mă țină minte. Mi-am spus mereu că nu pot să-i pun la zid pe cei care râd și a asta a fost tot. Fără râs, nu știu cât am fi rezistat și pe vremea lui Ceaușescu, și acum.

Revelionul organizat la TVR nu l-am urmărit. Am vizionat, în schimb, secvențele care îl făceau de basm pe Iohannis, pe fanaticii Covid, măsurile lor și altele. Nu știu cât a fost de râs, cât a fost de plâns. A fost o formă de umor specifică grupului, pe care mulți o gustă. Nu e obligatoriu să placă tuturor. Nu-ți convine, pui mâna pe telecomandă și schimbi canalul. De ce n-a făcut asta și Iulian Bulai, președintele Comisiei de cultură de la Camera Deputaților? Paranteză. Cum a ajuns pe postul ăsta? Pentru că umfla baloane pe străzile din Oslo ca să facă rost de bani pentru mâncare și studii? Cultura balonului? Pentru că s-a angajat clopotar cu jumătate de normă la o biserică, din aceleași motive? Cultura dangătului în dungă? Pentru că a chibițat pe lângă atașați culturali colo și colo? Nasol, mai toți aștia sunt ofițeri sub acoperire, numai preșcolarii nu o știu. Am închis paranteza.

Iulian Bulai a sărit de fund în sus ca o petardă în noaptea de Anul Nou pentru că i-a fost vituperat președintele. A fost jignit la Revelionul gol. Și, pe deasupra, guvernul  a mai și cheltuit enorm să cădelnițeze redacțiile despre înaltele idealuri ale vaccinării, iar Mihăiescu a luat totul în derâdere. Și eu aș fi făcut la fel, material era suficient. Ba acum stau și mă gândesc că aș fi fost mai obraznic. Mult mai obraznic. Clopotarul cu juma’ de normă nu spune însă de ce o vrea pe Doina Gradea plecată din TVR. Las-o pe aia cu banii poporului, cu incultura băgată în casele oamenilor, nu ține. Anumite surse vorbesc de manevrele care se fac pentru ca în locul Doinei Gradea să fie adusă Mădălina Dobrovolski, zisă prin acte și Pușcalău. Doamna care-i ținea cuvintele lui Iohannis prin buzunare și le rostogolea la conferințele de presă. Doamna amestecată în dosarul Ayahuasca și extrasă repede ca să nu păteze imaginea președintelui. De parcă ar mai fi fost ceva de pătat. Dacă nu începeai tu scandalul, clopotare de cultură, cum să mai ajungă madama pe funcție? O să ne dea ea cultură pe rupte. Și ție, care încă nu ai învățat că redacțiile sunt numai în presă. O arzi cu „redacții de presă” de parcă ar fi și redacții de zidari, de clopotari și de mame părăsite. Inclusiv de talent și imaginație.

author avatar
Valentin Boeru
2.989 afisari

11 COMENTARII

  1. Aia cu „redacțiile de presă” e mai tare decît Revelionul lui Mihăiescu. Clopotarule, ești mai penibil decât Iohannis când spune „peroadă” sau „justițe”. Ce dracului cauți tu la Cultură?

  2. Cum a ajuns Bulai șef la comisia de cultura? Pai cu ajutoru lu ciuciuciolacu! ciolacu a impus parl.PSD sa nu ocupe nici o functie in parlament! Ca de asta i-ar fi ales românii! Să fie rîme ca actualu șăf ciuciuciolacu! Și sa se faca ca lucreaza pt. popor. Cînd ei de fapt sint barabara(BLAT!) cu werner johannes,pnl,usr!

  3. Ne-ai ”articulat una ” de te tinem minte la rubrica ” abureli boeroase ” , ce indrugi in articolul asta e e un lighean de laturi cu care pacalesti prostii sa faca dus inainte sa mearga la biserica . TVR este un post de televiziune platit din banii romanilor , nu e postul lui Ghita sau Voiculescu sa manipuleze un segment de idioti . De ce sa punem mana pe telecomanda si sa schimbam canalul pe desene animate daca tot am platit pentru televiziune impartiala care sa satisfaca gusturile tuturor ? Ca vrea o mana de smecheri corupti aflati temporar la butoanele postului sa se sparga in bashini puturoase si sa puna bricheta in dos pentru a ne convinge ca sunt artificii ? Care e responsabilitatea lui Gradea , sa bage bani in taverna slinoasa a lui Garcea si sa-si traga parandaratul pe spinarea alora ce se vad obligati sa schimbe canalul pentru care platesc sa fie ametiti de bancuri rasuflate ? Boerule , nu esti nici macar nostim , ambalezi molotovu fara frane de pomana in panta , sandramaua , inevitabil , a luat-o la vale si e cu cracii-n sus in vagauna , o arzi si o lalai in brusturi ca un geniu neinteles lipsit de talent , imaginatie si stapanit de o ura viscerala impotriva democratiei si a statului de drept . Continua , unii au scris in destin sa crape inecati in propriul venin !

  4. Ora 10:00 – Boeru , acest geniu neinteles al jurnalismului romanesc in arta cu tendinta , insista sa se faca de ras , sa fie omagiat cu ragaielile mancurtilor din Transnistria si sa se preteze la tot felul de tertipuri . Unde e groasa , sisteaza comentariile ca sa adoarma fraierii ( vezi ” smecheria ” cu care ne-a ” ingenuncheat ” la 18:53 -1368 afisari ) . Revine muteste , pe furis , la orele 21:21 ( noaptea , ca hotii ! ) si ne tranteste o placinta maron la care sa miorlaie si pisicuta din tablou si sa-i stoarca lui Kostea Sugiuk trei suspine admirative ( 21:6:12, 23:07:20 si 23:41:54 ) . A adunat si aici 1497 de afisari . Numarul afisarilor nu corespunde cu numarul cititorilor , Kostea , trompeta stalinista , are jumatate din numarul de afisari , verifica de zor eventualii inamici care il contrazic , raman maxim 1000 de cititori , si aia cu pareri impartite . Boerule , la ce sa speri cand esti citit de o mie de cititori si de ce sa mai insisti sa lasi liber comentariilor ? Iata valoarea , in fata evidentei trebuie sa te inclini , sa pleci steagul si sa te privesti atent in oglinda , ceva este in neregula si trebuie umblat la timona pentru schimbarea radicala a cursului corabiei aflate in deriva , Kostea nu te ajuta cu nimic , el e musul ce stie doar sa te miluiasca cu sugiukuri la pupa . Parol !

  5. ,,Tvr a luat o la vale cu cracii in sus in vagauna”Eu as zice ca tara a luat o la vale cu cracii in sus in vagauna A fost aruncata acolo de acest alogen puturos si gangav precum si de pretenii sai criminalii de la COLECTIV care au ars 68 de oameni pentru ca gangaitul sa aiba guwernerul sau de poamae hoate si incapabileA fost dusa acolo de sudorul CATZU care a amanetat viitorul copiilor nostri si al nepotilor nostriIata valoarea in fata,iata lingaii care au inventat pensiile speciale pentru ca nu i asa de ce sa dam la oameni cu dizabilitati si la batrani Acestia sa munceasca cum muncim noi cu banci devalizate si furturi de milioane iNITIATORII acestor pensii sunt oamenii cu idei non stop in hotii si delapidarea tarii :Valeriu Stoica ,Alina Gorghiu si Florin Rosu toti penelepre galbene Iata valoarea ,Un dereglat precum Sugiug din Transnistria este valoarea reprezentativa a voastra A fost trasa in prapastie de voi ,vajnici sustinatori ai dublei masuri si ai nedreptatii sociale Rade si vestul si estul de valorile,de baza de valori a sasului care conduce azi Romania ……. ksg..

  6. ,,Cultura dangatului in dunga ”TVReste un post obiectiv,nu ti convine schimba pe Realitatea ,sau DG24 posturi infecte si ca idei si la propriu cu gandaci care circula pe voi pe insii vostri slinosi si nespalati Aveti intr adevar niste prezentatori cum este nespalatul ala de Zamfir si al sau tovaras si el jegos nustiu cum il cheama Si ca el sunt cu mici exceptii toti Acolo s au adunat toti bolnavii psihic :Rifai ,o stoarfa cu ochi de femeie nebuna ,Oreste cu picioare nespalate sau Barbu geniul nebunieiImproscati de acolo cu venin si laturi Cand ati adus o pe BOCCICLA din Tansnistria si i ati dat texte nazi ca s o strambe pe Dancila ,prim ministrul Romaniei ,unul din cei mai capabili prim ministri care a condus exceptional guvernul UE ,da atunci a fost OK I ati facut pe plac alogenului vostru misogin si mincinos Acum nu e bine ,nu va convine ca va arata in fata nimicnicia si nonvaloarea voastra de LEPRE GALBENE

  7. Redactie de presa ,birou de presa ,agentie de presa etc etc etc toate formele sunt logice si gramaticalE cum gramatical este si spelunca de presa Realitatea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger