AcasăPoliticaDRAMĂ pe scena politică din România: un important lider a murit la...

DRAMĂ pe scena politică din România: un important lider a murit la numai 46 de ani!

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit sâmbătă dimineață. El se afla internat la Institutul Matei Balș din București.

Senatorul PNL s-a simțit mai rău în ultimele săptămâni, însă părea că și-a revenit, transmit reporterii locali.

CJ Vrancea a confirmat decesul

Cătălin Toma a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, din partea PNL din anul 2020, el fiind cel care l-a învins pe social democratul Marian Oprişan. Înainte de acest moment, a fost primar al comunei vrâncene Jariştea şi senator PNL.

„Cu profundă tristeţe şi regrete adânci, ne exprimăm durerea în urma vestei tragice privind moartea neaşteptată a preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma.

Comunitatea noastră a pierdut un lider dedicat şi un om remarcabil. Cătălin Toma a fost nu doar un preşedinte al Consiliului Judeţean, ci şi un prieten, un coleg şi un exemplu de profesionalism şi devotament faţă de judeţul nostru.

El a adus schimbări semnificative şi a condus cu pasiune proiecte care au avut un impact pozitiv asupra vieţii noastre cotidiene. A fost un lider vizionar şi un susţinător al comunităţii, aducând inovaţie şi energie în toate demersurile sale”, a transmis CJ Vrancea.

Nicolae Ciucă, mesaj îndurerat

Liderul PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă, se declară profund întristat de vestea decesului lui Cătălin Toma, preşedintele CJ Vrancea, despre care afirmă că era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă.

Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veşnice a colegului nostru, Cătălin Toma, preşedintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă.

Cătălin şi-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă„, a scris Ciucă pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
486 afisari

12 COMENTARII

  1. vaccinurile covid i-au distrus imunitatea si la prima raceala mai puternica….popa…..atentie mare cu cei care mor subit….

    • De ce atenție? Ei să fie atenți. Acum se vor bucura de alegerea făcută.
      Problema este atunci când cei neinjectați vor primi sînge contaminat de la cei ințepați.

  2. Doar asa scapam de interlopii astia din partide. Eu as obliga toti bugetarii sa fie vaccinati la zi, asa am mai scapa de niste interlopi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger