AcasăPoliticaDRAMĂ în politică! Un nume cu greutate a MURIT după ce acoperişul...

DRAMĂ în politică! Un nume cu greutate a MURIT după ce acoperişul unui foişor s-a prăbuşit!

ambulanta DRAMA unei mirese, în prag de nuntă: ea şi copilul pe care-l purta în pântece au MURIT cu o zi înainte de eveniment!

Dramă în politica din România. Subprefectul județului Sălaj, Virgil Țurcaș, a decedat la 52 de ani după ce acoperişul unui foişor unde se desfăşura un eveniment s-a prăbuşit, din cauza vântului. Alţi 3 oameni au suferit răni, în urma acestui incident.

Acoperișul unui foișor din localitatea Hurez în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment s-a prăbușit în urma unei rafale de vânt, potivit autorităţilor.

A fost preluat cu elicopterul SMURD

Instituția Prefectului Sălaj a transmis un mesaj de condoleanțe.

Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, rănit grav, marţi, în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, în localitatea Hurez, a decedat in urmă cu puțin timp. Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD.

În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat.

Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj. Conducerea şi personalul Instituţiei Prefectului Sălaj adresează sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Prefectura.

Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.

author avatar
Andrei Ștefan
515 afisari

4 COMENTARII

  1. Asta e tara pe care o lasa urmasilor cei care din functiile lor puteau sa faca ceva si care isi imagineaza ca sunt eterni in functie.Dumnezeu sa il ierte.

  2. Tara se prabuseste
    Cad poduri ,acoperisuri
    Cred ca se va prabusi
    Insusi iohanus,
    Care doarme
    Si cand se trezeste
    Cumpara F16,gunoaie ruginite
    Submarine care nu se pot scufunda
    Cu banet gros ,cu care tara ar prospera.
    Apoi domnu’ iohanus
    Da gratis gunoaiele scumpe
    La vecini ,pentru razboi ,
    Pentru dezastru .
    Vrea sa ne bage in razboi
    Si pe noi
    Te-ai gandit iohanus
    Ca ceea ce faci tu
    Inseamna suflete schingiuite
    Si ucise
    Copii orfani ,foamete,
    Ura si dezastru?
    Nu ,tu nu te gandesti deloc
    Tu esti mai rau decat PUTIN

  3. E binee am mai scăpat de o lichea și o pensie specială nu mai vb de salariu și combinații

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger