AcasăPoliticaDrama de la Crevedia. Ciolacu vrea excluderea din partid a primarului care...

Drama de la Crevedia. Ciolacu vrea excluderea din partid a primarului care „n-a știut”: „Nu are ce căuta în PSD!”

sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat

Dezastrul de la Crevedia, de sâmbătă seară, unde s-au produs mai multe explozii la o stație GPL, soldate cu doi morți și peste 50 de răniți, continuă să se afle în atenția opiniei publice, dar și a oficialilor.

Șeful Guvernului și al Partidului Social Democrat a anunțat, marți seară târziu, că va propune în Consiliul Politic Naţional al PSD – ce va avea loc la finalul acestei săptămâni -excluderea din partid a primarului din Crevedia. Deși șeful PSD nu i-a menționat numele, se știe că e vorba despre edilul Florin Petre.

Ciolacu: „Voi propune excluderea primarului din Crevedia”

„Voi propune excluderea primarului din Crevedia în următorul Consiliu Politic Național, de la sfârșitul săptămânii.

Un primar care ”n-a știut” și căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”, a transmis Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în 29 august.

Citiţi şi:

A sunat ALARMA din nou, luni dimineaţă, la Crevedia! Pompierii au intervenit de URGENŢĂ!

Explozia stației GPL de la Crevedia i-a lăsat pe oameni pe drumuri. O mamă și fiica ei au dormit pe câmp

Primarul din Crevedia, Florin Petre, a declarat, marţi, că nu ştia că staţia GPL, unde s-au produs exploziile, mai funcţionează, după ce a fost înştiinţat de către ISU, în urmă cu trei ani, că a fost închisă, din punctul lui de vedere vinovat de producerea tragediei de sâmbătă seara fiind ”patronul firmei”, potrivit agerpres.ro.

Vă amintim că în seara zilei de 26 august, s-au produs mai multe explozii la o stație GPL din Crevedia, județul Dâmbovița. Doi oameni au murit și peste 50 de persoane au fost rănite. La fața locului au intervenit foarte multe echipaje de pompieri și ambulanțe. Zeci de pompieri au fost răniți. „Din totalul victimelor, 43 de persoane sunt cadre ale MAI (39 pompieri, 2 polițiști si 2 jandarmi)”, conform DSU. Răniții au fost transportați la spitale din Capitală, unii dintre ei fiind transferați la unități medicale din străinătate.

author avatar
Andrei Coman