AcasăPoliticaDragnea vrea referendum pe imunitate

Dragnea vrea referendum pe imunitate

Liviu Dragnea e decis sa organizeze o consultare populara in privinta regimului imunitatilor.

Chiar daca e cat se poate de clar ca nu ia in calcul ideea declansarii suspendarii presedintelui – pe fondul recentei sale prezente in randul manifestantilor de la Universitate, urmata de hotararea de a demara procedurile privind organizarea unui referendum pe tema gratierii -considerand ca un astfel de pas ar fi in avantajul lui Iohannis, seful PSD vrea sa consulte electoratul pe aceasta tema a imunitatilor.

Nu e prima oara, de altfel, cand Dragnea spune ca nu e de acord cu imunitatea parlamentara si nici cu cea a presedintelui. Drept urmare, foarte probabil in lunile viitoare, va fi organizat o astfel de consultare publica, in cadrul careia romanii vor fi chemati la urne pentru a spune clar daca sunt sau nu de acord cu mentinerea imunitatii inaltilor demnitari ai statului.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger