Cauta

Dragnea tine sa sublinieze cum e cu fraiele guvernarii: Grindeanu a imbracat haina de prim-ministru

Spre deosebire de Iohannis, Grindeanu si Dragnea se feresc de aghiotantii lui Pahontu

Ca sa le inchida gura carcotasilor, seful PSD lauda unele aspecte ce tin de activitatea Executivului Grindeanu.

Dragnea prezinta o serie de cifre, concluzionand ca toate aceste vesti bune pe care le prezinta, intr-o postare pe Facebook, „confirma faptul ca programul de guvernare poate aduce mai multi bani in buzunarele romanilor, fara a afecta echilibrele macroeconomice”, dar si ca „mai mult, ne arata ca Sorin Grindeanu a imbracat haina de prim-ministru si tine bine in maini fraiele guvernarii!”.

Totul dupa ce in prima vaza notase ca „in februarie avem o crestere a veniturilor bugetare cu 4,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Asta in conditiile in care am eliminat taxa pe constructii speciale si alte 102 taxe si am redus accizele. La fel, avem o crestere la incasarile din TVA cu 2,5%, fata de februarie 2016, desi taxa a fost redusa de la 20% la 19%. In acelasi timp, in primele trei luni ale anului numarul contractelor de munca a crescut cu 44.000”.

Nu au fost putini cei care au remarcat faptul ca mentiunea cu haina de premier imbracata de Grindeanu vine la doar cateva zile de cand Ponta il sfatuia pe seful Guvernului – intr-o postare pe aceeasi retea de socializare in care l-a atacat transant pe seful PSD – sa-si ia o vesta de salvare. „Ieri (duminica, 26 martie-n.r) am vazut fotografii cu Premierul Grindeanu stand in picioare in barca alaturi de „camaradul si prietenul” Liviu / sper sa fie destept si sa isi puna urgent o vesta solida de salvare pe el – istoria se repeta pentru cei care nu invata din experientele trecutului”, i-a transmis fostul premier actualului sef de la Palaul Victoria.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version