AcasăPoliticaDragnea, planuri mari la început de an. Se anunță un nou partid...

Dragnea, planuri mari la început de an. Se anunță un nou partid pe scena politică românească

(sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea)

Liviu Dragnea, fostul număr 1 în cadrul PSD-ului, pare să aibă planuri mari în sfera politicului, pe care le-a dezvăluit la începutul acestui an.

Dragnea are un nou proiect politic. Ex-președintele Camerei Deputaților și-a făcut o nouă formațiune politică, ce se va numi Partidul România Suverană. Fostul politician social-democrat a și vorbit, duminică seara, la un post de televiziune, despre planurile pe care le are cu acest nou partid.

„Mă bazez pe oameni care au făcut politică și care sunt în regulă. Oameni cu mintea la ei, cu vorbele la ei, cu caracter. Sunt și oameni specializați pe anumite domenii cu care colaborez ceva”, a declarat Liviu Dragnea, citat de realitatea.net.

Program în sfera Agriculturii

Dragnea a adus în discuție domeniul agriculturii și a dat câteva detalii despre un program destinat acestei sfere.

Vă prezint o parte din programele care vor fi prezentate în detaliu anul ăsta și următorul. Mi-am făcut câteva notițe în câteva domenii: agricultură, familiile tinere, familii foarte sărace și câteva chestiuni generale, urmând să luăm fiecare domeniu în parte.

Agricultură: Un program de înființare a comunităților agricole sociale. Minim 5 asociați, maxim 50. Domniciul să fie în zona rurală. Toți trebuie să fie angajați la această societate agricolă. Guvernul va aloca bani gratuit. 10.000 euro pe an pentru fiecare asociat timp de 25 de ani pe baza unui business plan. Ministrul Agriculturii se va ocupa de plan, o să detaliem în perioada următoare.

Programe personalizate pentru fiecare tip de legume. Am făcut analize, am făcut calcule, suntem pregătiți cu resursele financiare”, a spus Dragnea.

Trimitere la vorbele lui Eminescu

Până să iasă la Realitatea Plus, duminică seară, Dragnea a ales să transmită un mesaj pe pagina sa de Facebook, cu referire la ziua de 15 ianuarie, în contextul în care în 2023 s-au împlinit 173 de ani de la nașterea petului Mihai Eminescu.

„Să nu uităm niciodată spusele lui Mihai Eminescu, de la a cărui naștere se împlinesc 173 de ani:

„A fi un bun român nu e un merit, nu e o calitate ori un monopol special, ci o datorie pentru orice cetățean al acestui stat, ba chiar pentru orice locuitor al acestui pământ care este moștenirea, în exclusivitate și istorică, a neamului românesc. Acesta este un lucru care se înțelege de la sine” ”- e mesajul pe care a ales sa-l posteze Dragnea, pe rețeaua de socializare în prima parte a zilei de 15 ianuarie.

author avatar
Andrei Coman
590 afisari

22 COMENTARII

  1. Partidul Securistilor Flausati deghizati in patrioti????? Vine si izmenarul??!?o scoateti si pe ciocanitoareaWoodrea din puscarie sa stea capra???

    • Eminescu nu a fost nici turnator nici securistDIE.Daca Romania a ajuns asa cum a ajuns cei mai mari tradatori au fost DIE-GRU care se subordonau Kominternului

      • COALITIA LA ORDINUL SSASULUI , STATUL ESUAT SI FALIMENTUL ROMANIEI NICI CEAUSESCU N-A REUSIT SA FACA MAI BINE , SI L-ATI IMPUSCAT

        COALITIA LA ORDINUL SSASULUI , STATUL ESUAT SI FALIMENTUL ROMANIEI NICI CEAUSESCU N-A REUSIT SA FACA MAI BINE , SI L-ATI IMPUSCAT

        CUM DE NU OBSERVA NIMENI CA SISTEMUL DE GUVERNARE A LUI DRAGNEA A FOST COPIAT DE KALUS JOHANIS SI IN LOCUL VEORICAI AU FOST PERINDATI SICA MANDOLINA BETIVUL , PUSCARIASUL CITU CE A FACUT IMPRUMUTURI DE MAI MULTE ZECI DE MILIARDE € SI ACUM UN PLAGIATOR DOCTORAND IDIOT

        ROMANIA A INCAPUT PE MAINILE UNOR IMPOSTORI SI INCOMPETENTI , PROFESORI , DOCTORI INGNERI , SAVANTI DE RENUME DE KLOSET , CA PE TIMPUL LUI CEASCA
        DACA NU MAI RAU , DAR DE DATA ACEASTA ESTE EXCEPTIONAL , CU UN CONDUCATOR SSUPREM SSAS , NICI MACAR ROMAN ,
        VAI VOUA ROMANILOR CE ALEGETI UN VENETIC TRADATOR CONDUCATOR DE TARA SI POPOR

        CIOLACU SI CIUCA DOCTORANZII MANDRIA ROMANIEI . CIOLACU VORBESTE MAI PUTIN SA NU I SE VADA PROSTIA . CIUCA NU MAI E NEVOIE , E DOBITOC DE-A BINELEA

  2. Ce planuri? Pentru toți puliticienii de după 1990, inclusiv, ar trebui să mai faem cîteva zeci de pușcării, să redeschidem minele, ocnele… iar la loc de frunte să fie feseniștii și „urmașii” lor.

  3. Nu nu-i bine Fesenistii si ,,urmasii lor,,Trebue homalaii cum e acest ca..cat Barbu ..care si-a abuzat nepotul de 6 luni !Slava globalistii ,slava pidosnicii,slava criminalii de tarani !Slava criminalii de la Grivita ,Lupeni etc Am ajuns la limita de jos ,nu boicotati Austria ca de pe urma jafului lor asupra tarii ,noi ne-am imbogatit ,avem case in Germania ,palat pentru familie cu bani furati de la aeroportul Sibiu, avem 6 case plus vaca de muls a strainilor padurile tarii!Cum ar fi sa avem un pres care-si abuzeaza propriul nepot Cum e cand un pres ,un interlop ajunge pres ?

    • bădălău, tu ești, faraoane? După vocalize, tu pari a fi. Sau ești codrin, cap de pluă.

      No, vedeți cum ajung să fie votați ăștia? Ce scriu eu și ce pricepe un retardoid.

  4. Bai anormalule …cine ai vrea sa fie la loc de cinste ,Videanu cu domenii si casoaie ,palate pe 3strazi facute cu banii furati ,Plicusorul care mananca muci ,Clotilda care a ajuns prin frauda primarul gunoaielor,iohannus care are datorii la stat dar Anaful ..doarme ,Blaga,Orban ,Alina cuvertura ,turcanu cu barci inaugurate gata scufundate,orban ,busoi ,valceanu care a furat de la stat in prostie RAHatilor esuati Siktir!scarbelor criminale Siktir hotilor ,pidosnicilor Siktir USReaua securista SIKTIR !!!!!!!!!!!!!!!

  5. fleacuri , vorbe goale . de ce nu a facut astea cand era la putere , acum cand nu este le face pe toate .

    • Dute dracului labagiu mincinos De la frecat tiparul ai deviat si spui prostii!Hartuit ca Dragnea nu a fost decat DOMNUL ISUS!

  6. Tzt, nu mai merge! A avut o sansa, trebuia sa o foloseasca. Cine se opunea trebuia mazilit in forta in frunte cu Iohanis. Cu securistii nu se negociaza, se trage in plin foc de nimicire!

  7. Fleacuri…!ce criminal esti…?Ai uitat cand umblati pe strazi sa-l dati jos cu ordonanta 13 ,dar cu interzicerea exportului de lemnAti uitat cand umblati cu portrete suprarealiste si pijamale agatate de prajini si araci?Criminalule …fii sincer macar odata boaita globalista si mincinoasa Mi-e scarba de voi mincinosilor hoti!Acum ati vrea sa-l bagati la parnaie pe Simion Va veni vremea bai boaitelor cand veti plati precum fosila aia galbena la fata Coposu ,prin puscarie ca tare mai meritati criminali nebuni!

  8. Uita repede ..de la laba in exces Ai uitat cand v-a gazat Dragnea pe 10 august si v-a schimbat ADNul Atunci aveati ADN de sorosisti nebuni ,acum aveti ADN de maimute !

  9. Cum sa construesti cu globalisti care hamaie zilnic la orice cotitura Vad ca anormalul ala ceausescu pana nu a luat-o pe cocoasa nu a tacut Poate aplicam si la voi metoda ,soros vivat sa va dea malai iar la Angy faina alba de turnat in capetele voastre mucegaite Viva ANGIA!

  10. Prosti mai sunt PSDistii S-au incurcat cu putorile astea criminale ale lui CURDEFER !Trebuia lasati Au esuat tara ,au furat pe rupte Daca pleaca PSDul in ,,larg ,,voi putorilor ajungeti sa traiti in gunoaie pana se fura tot !Carmen Dan v-a gazat ,bravo ei Trebuia sa va schilodeasca prostilor!

    • Aaa deci voi vreti sa paziti bostanaria cu bordelul flausatului?le imbracati in amazoane cu costume sado-maso de la sexy shop???sa te lege cu catuse de pat…ha ha ha…Si sa suga maciuca imbracate in jandarmerite

  11. În România de la bolșevici descalecard nu a facut pușcărie decât aia care au vrut sa facă ceva bun pt tara!!

  12. Societatea financiară specializată în toate domeniile de împrumut.
    Vă punem la dispoziție oferte adaptate la toate nevoile dumneavoastră de finanțare cu un credit personal și investim în proiectele dumneavoastră majore.
    Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
    Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
    Vă însoțim în finanțarea proiectelor dumneavoastră, cum ar fi construcția casei, a birourilor, a afacerii dumneavoastră sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumit: Email: poulaintherese4@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger