AcasăPoliticaDragnea lasa usa deschisa discutiilor cu progresistii

Dragnea lasa usa deschisa discutiilor cu progresistii

Cum drumul a ramas liber, avand in vedere ca orice proiect de alianta PNL-UNPR inaintea alegerilor din toamna a picat, ambele formatiuni alegand sa mearga separat in aceasta cursa electorala, din directia PSD a aparut un semnal cat se poate de clar favorabil reluarii discutiilor in privinta unei colaborari parlamentare.

Un anunt in acest sens a venit chiar din partea liderului social-democrat. Care, aflat marti la Parlament, a dezvaluit ca a avut luni seara o discutie cu reprezentantii formatiuneii infiintate de Oprea si conduse actualmente de Valeriu Steriu. „Mi-au transmis ca decizia lor este sa mearga singuri in alegerile parlamentare. Ramanem in continuare foarte buni colaboratori, dar, daca aceasta este decizia politica, noi le-am dorit foarte mult succes. (…) La despartire eu le-am transmis partenerilor din UNPR ca noi suntem tot acolo si oricand vor sa reluam discutiile suntem deschisi”, a mentionat Liviu Dragnea, citat de antena3.ro.

Anuntul presedintelui PSD vine la doar o zi de cand Alina Gorghiu anunta, dupa sedinta BPN-ului liberalilor, faptul ca PNL-ul a decis sa mearga singur la viitoarele alegeri. Ceea ce a lamurit pentru toata lumea faptul ca nu va mai fi o alianta cu UNPR-ul inaintea scrutinul din toamna, nemaivorbind de vreo fuziune, cu s-a vehiculat in spatiul public.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger