AcasăPoliticaDragnea, inainte de CEx: 5-6 variante de premier. Carmen Dan, una dintre...

Dragnea, inainte de CEx: 5-6 variante de premier. Carmen Dan, una dintre propuneri

După ce s-a ars cu Florin Iordache, Liviu Dragnea a salvat-o pe Carmen Dan în ultima clipă

Pana sa ajunga la sedinta conducerii PSD-ului, o reuniune foarte importanta, in contextul zilei de luni, la finele careia se spera sa se afle numele viitorului prim-ministru, Liviu Dragnea a confirmat, practic, faptul ca toti cei propusi participa la sedinta CEx-ului, rostind un singur nume.

„Am avut si ieri si zilele trecute discutii cu aproape toti presedintii de organizatii, cu doua exceptii, cu o serie de parlamentari – care sunt plecati din tara, de colegi din tara si au reiesit 5-6 variante pentru postul de prim-ministru. Am discutat aseara, azi-noapte si azi dimineata cu fiecare dintre ei si impreuna si se degajeaza o solutie”, a anuntat Dragnea, de la Parlament.

Intrebat in privinta prezentei ministrului interimar al Internelor la sedinta CEx-ului PSD, Carmen Dan, stiut fiind faptul ca nu e membru al acestui for, liderul social-democrat a confirmat, practic, un aspect vehiculat intens in spatiul public, in ultimele zile: „a fost una din propuneri si de-aia am rugat-o sa vina sa discutam”.

De altfel, pe langa numele lui Carmen Dan, in ultima perioada au mai circulat, pe surse, si alte posibile variante- cele ale Vioricai Dancila, Mihai Fifor, dar si Adrian Tutuianu, social-democrati considerati a avea sanse sa fie nominalizati pentru sefia Palatului Victoria.

author avatar
Cristina Stefan
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger