AcasăPoliticaDragnea iese la atac! Fostul lider PSD, nemilos cu Ciolacu: „Până și...

Dragnea iese la atac! Fostul lider PSD, nemilos cu Ciolacu: „Până și un pion politic de 7% cum e Cîțu l-a umilit”

Dragnea iese la atac! Fostul lider PSD, nemilos cu Ciolacu: „Până și un pion politic de 7% cum e Cîțu l-a umilit” (sursa foto: Liviu Dragnea/Facebook)

Fostul număr 1 în cadrul Partidului Social Democrat stă cu ochii pe actuala conducere a PSD-ului, în contextul negocierilor purtate de social-democrați cu PNL-ul, pentru formarea unui nou guvern.

Liviu Dragnea a lansat un atac tranșant la adresa actualului președinte al formațiunii social-democrate, Marcel Ciolacu, despre care susține că „este, de departe, cel mai mărunt și mai ridicol personaj al acestor vremuri”.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Dragnea arată cu degetul în direcția lui Ciolacu. „A prăbușit cel mai mare partid al țării și a arătat tuturor românilor care au votat PSD că nu dă doi bani pe votul lor (transformându-l într-un vot pentru protecția și viitorul lui Iohannis, pe față)”, acuză Dragnea.

Nici alți lideri ai PSD-ului nu scapă de critici

Fostul lider PSD consideră că actualul ocupant al fotoliului de președinte al Partidului Social Democrat ar fi fost umilit de către liderul PNL și, totodată, premier interimar. „Până și un pion politic de 7% cum e Cîțu l-a umilit ieri pe Ciolacu și PSD-ul lui cel nou, ieșind și spunând, victorios, că PNL a câștigat negocierile și va da primul premier”, susține Liviu Dragnea, în mesajul transmis vineri, 19 noiembrie, pe rețeaua de socializare amintită.

Nici alți actuali lideri ai PSD-ului nu scapă de săgeți venite din partea ex-președintelui social-democrat, fiind vorba inclusiv despre actualul prim-vicepreședinte al formațiunii, Sorin Grindeanu. „Dacă Ciolacu, Dâncu, Grindeanu și restul ar avea coloană vertebrală, ar dispărea din viața politică a României. Azi. Dar pentru că nu au, vom asista în continuare la un circ politic grotesc și, foarte curând, la un nou fiasco guvernamental care va îngropa țara. Pentru că realitatea este următoarea: România nu poate fi salvată și redresată de astfel de nevertebrate politice”, conchide Dragnea.

E de menționat faptul că mesajul fostului lider PSD e însoțit și de un colaj video, cu declarații ale lui Ciolacu, Grindeanu și Cîțu, considerate relevante în contextul concluziilor pe care Dragnea le-a exprimat, în scris.

În tot acest timp se așteaptă decizii de la vârful PSD și PSD cu privire la rezultatul negocierilor referitoare la propunerea de premier cu care ar urma să se meargă la Cotroceni.

319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger