AcasăPoliticaDragnea face front comun cu Piedone

Dragnea face front comun cu Piedone

Liviu Dragnea

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, sare in apararea primarului conservator, Cristian Popescu Piedone, asigurandu-l de tot sprijinul social-democratilor.

Liviu Dragnea il sustine in continuare pe primarul sectorului 4
Cristian Popescu Piedone a rupt-o cu USL-ul

Iritat de faptul ca liberalii ii pun bete-n roate si ii blocheaza proiectele in Consiliul Local, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca o rupe definitiv cu USL-ul. Ieri, edilul a primit insa un semnal de sustinere din partea vicepremierului Liviu Dragnea, care a criticat si el atitudinea liberalilor. ”Din pacate am auzit si eu ca nu se intelege cu consilierii PNL, sper zilele astea sa incercam sa gasim o solutie, sper ca dl ministru Nicolae Banicioiu, care este presedintele PSD sector 4, sa gaseasca o solutie pentru a functiona aceasta primarie.

Oricum, domnul Piedone are sustinerea noastra si politica are si sustinerea mea de la minister, este un primar foarte bun, foarte gospodar si este pacat, indiferent de la ce partid esti, sa blochezi o dezvoltare a unei comunitati. Regret ce se intampla”, a afirmat Dragnea.

author avatar
Victor Paun
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger