AcasăPoliticaDragnea, DEZVĂLUIRI: greul din PSD care ar putea ajunge în fruntea SRI!...

Dragnea, DEZVĂLUIRI: greul din PSD care ar putea ajunge în fruntea SRI! Cu susținere americană!!!

sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea

Pe lângă discuțiile ce țin de tot mai apropiata rotativă guvernamentală și despre negocierile ce vizează schimbările la nivelul Executivului, odată ce se pregătește noua echipă ce se va instala la Palatul Victoria, la momentul rotativei, în spațiul public a mai apărut un subiect cel puțin interesant.

Mai ales că e vehiculat numele actualului vicepremier din Guvernul Ciucă, Sorin Grindeanu, social-democratul care ocupă și funcția de ministru al Transporturilor. Dezvăluirea-bombă ce îl vizează pe Grindeanu vine chiar de la fostul lider al PSD-ului, Liviu Dragnea.

E vorba despre cel care ar putea prelua conducerea Serviciului Român de Informații (SRI). Pe scurt, cine ar putea să-i ia locul lui Eduard Hellvig, în fruntea SRI. Nu oricum ci, din câte lasă să se înțeleagă fostul șef al PSD-ului, cu susținerea Ambasadei SUA.

Dragnea dă de înțeles că Grindeanu ar spune că Ambasada SUA îl susține pentru a prelua șefia SRI-ului. Mai mult, Dragnea, fostul șef al PSD-ului, afirmă că SRI-ul e „subordonat” CIA. Fostul număr 1 în cadrul Partidului Social Democrat a făcut declarațiile în cadrul unei emisiuni la Realitatea PLUS.

Dragnea: Spune că ambasada americană i-a promis să-l susțină să fie noul director al SRI

„În primul rând, asta spune el peste tot. (n.r. că e susținut de Ambasada SUA) El spune că ambasada americană i-a promis să-l susțină să fie noul director al SRI-ului. Domnul Ciolacu susține chestia asta. Eu spun ce spune dumnealui. Mie îmi spun oameni din partid, că am condus și eu partidul ăla foarte mult. Ambasada pune oameni în funcția aia de când a intrat România în NATO. SRI-ul nu e partener, e subordonat CIA-ului.

CIA-ul, în statele pe care le consideră subordonate, ele pun acolo, la sugestia lor, cu acordul lor se pune șeful serviciului secret intern și nu numai, așa se joacă jocul asta în România”, a declarat Liviu Dragnea, citat de realitatea.net.

Mai mult, Dragnea a susținut că de fapt Ciolacu nu și-ar dori ca Grindeanu să rămână la Transporturi, „doar pozează în chestia asta”.

author avatar
Andrei Coman
685 afisari

3 COMENTARII

  1. Stiuca aia moarta prinsa in vremea lui i a adus cadouri multe!!! O fi pestisorul fermecat!!

  2. Grindene (tu ca acoperit SRI de ani lumina ca stie toata Romania aproape) sa ajungi sef chiar la handlerii tai nu cumva e ilegal?:)) Conteaza oare pe Dambovita…

    Si Georgica Pop isi doreste mult, dar mai asteapta pesemne.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger