AcasăPoliticaDragnea detonează NUCLEARA. Cine finanțează AUR! / George Simion are un consilier...

Dragnea detonează NUCLEARA. Cine finanțează AUR! / George Simion are un consilier miliardar! – VIDEO

Dragnea aruncă BOMBA: George Simion, consiliat de Sebastian Ghiță! - VIDEODragnea aruncă BOMBA: George Simion, consiliat de Sebastian Ghiță! - VIDEO (foto: Facebook)

Liviu Dragnea a reapărut la TV și nu oricum, ci cu o serie de dezvăluiri sonore. Fostul lider al PSD-ului a ieșit la rampă cu informații bombă despre co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion.

Dragnea a dat de înțeles, duminică seară, în emisiunea „Culisele statului paralel”, de la Realitatea Plus, că George Simion ar fi consiliat de către Sebastian Ghiță. Ba mai mult, a afirmat că partidul AUR ar fi susținut nu doar de Ghiță, ci și de un alt „mogul”, Cristian Burci.

Dragnea: „Poate este doar o coincidență că…”

Am auzit, în ultima vreme, că AUR e susținut puternic de Sebastian Ghiță și Cristian Burci. Mi-am spus să nu vorbesc despre partidul AUR, pentru că nu aveam informații. Dar, ambele personaje au legături cu serviciile. Poate este doar o coincidență că Sebastian Ghiță susține AUR și îl consiliază pe George Simion.

Pe Călin Georgescu îl știu de mai mulți ani, dar nu m-a preocupat persoana lui până acum”, a declarat Dragnea, potrivit realitatea.net.

Totodată, Dragnea a mai menționat un nume-cheie, în rândul comentariilor de ultim moment: „Nu am știut niciodată cine sunt cei din Grupul de la Monaco, mai puțin de Grupul de la Abu Dhabi. Poate că domnul Coldea merge pe acolo la cumpărături sau să se bronzeze”.

Dragnea: „Vor îngropa toată economia României!”

Pe de altă parte, referindu-se la situația prețurilor la benzină și motornină, Dragnea cerea, încă de zilele trecute actualilor guvernanți să reducă urgent taxele și accizele la combustibil.

„Românii sunt obligați să plătească cele mai mari prețuri pentru benzină și motorină din toată istoria noastră! Doar într-o singură lună prețul mediu al unui litru de benzină a crescut cu 9,81%, iar cel al motorinei cu 8,79%! Aceste scumpiri vor afecta toate sectoarele de activitate, începând cu transporturile și finalizând cu producția de mărfuri.

Guvernul PSD-PNL trebuie sa ia exemplul țărilor vecine și să reducă, urgent, taxele și accizele la combustibil! Altfel, vor îngropa toată economia României!”, scria Dragnea, pe Facebook, în 27 ianuarie.

author avatar
Andrei Coman
2.327 afisari

19 COMENTARII

  1. Tocmai neica nimeni a făcut această descoperire, pișu-n ploaie ăsta cu mustață, balegă-n drum pușcăriaș.

    • Capu’l’AUR, Lulea cel mehenghi, e prieten la Cataramă cu Ghiță pe care parnaia-l așteaptă la portiță. În concluzie, Simion Ghiță – un burduf de pipi – e bufonul tras de sfori și de limba de „sârbul” Ghiță și de kremlinezul Lulea. O investigație nițeluș mai aprofundată ar scoate la iveală bănetul negru pe care Adunătura U.Rii ii toaca.

      • te-ai si repezit sa infuleci un k kt mare ! pofticios mai esti ! in alta ordine , si ce daca e prieten cu ghita , moare cineva de rusine din asta ? cozile de topor care conduc cu cine sint prieteni de au ajuns dusmanii romanilor ? pofta mare in continuare !

      • ba cacamitrule, ce faci? spume la gura p’aici? hai cu im infarct sau avc poate mai scapam de o lepra.

    • mda daaar…. aur a votat legea antitig@neasca caaare…. interzice inclusiv stirile despre tig@ni adica atunci cand ai sa mai vezi stiri cu interlopi nu o sa-ti mai zica nimeni ca sunt tig@ni.

        • ba a votat, ca erau in parlament in dec 2021 si legea a trecut cu 1 vot impotriva si 2 care nu au votat in niciun fel
          legea antitig@neasca nu se refera la combaterea tig@nilor ci la protejarea lor – n-ai voie sa fii antitig@ni , n-ai voie nici macar sa vorbesti despre tig@ni de rau chiar daca au comis infractiuni indiferent de cat de abominabile sunt

  2. Mai importante erau cifrele alea care porneau la energie si gaz de la sute la productie si ajung la consumator cu mii si asta de acum din pixul lui popescu si gastii cu care lucreaza fara sa fie calamitati ssu sa faca vreo schimbare doar din mintile lor de asasini economici!!!

  3. !VOTEZ SI UN CKT ABURIND NUMAI SA DISPARA CRIMINALII ECONOMICI PNLPSDUSRUDMR !

    • eu votez si neaburind , adica rece , numai sa nu mai vad cozi de topor in fruntea tarii . psd-pnl-usr-udmr aceiasi mizerie !

  4. Mafiile politruce simt ca vine foamea si astora nu le place deloc munca… Grijania dumnezeilor ma-mii voastre ! O sa scormoniti in pamant cot la cot cu putorile voastre vuitoane si cu restul prostimii.

  5. Pai ,vedeti de ce nu functioneaza nimic in tara?De peste trei decenii avem in politica numai hoti si puscariasi,aceleasi figuri ,isi schimba stapinul dar naravul ba.Acest Simion cu aurul lui este rezultatul prostimii romanesti.Aceasta prostime care la votat crede ca Simion va imparti aurul cu ei.Despre Dragnea ,nu am cuvinte,eu am crezut ca a emigrat prin Africa ,dar domnia sa a revenit din nou cu tupeul de puscarias sa dea iarasi lectii.Tot raul ce se intampla in tara este rezultatul politicianului corupt si mass media romaneasca care promoveaza toti hotii si corupti.

  6. Homosexualii Catu si Popescu – ASASINI ECONOMICI pe rabojul Amerikkkuntei si OMV

  7. Sa ne spuna daca miliardarii finantatori ai PSD, PNL sau.sorosistii USR sunt mai saraci decat „fiantatorii” AUR.

  8. DCNews .ro , 2 martie 2021 , ora 18:01 , articol de Anca Murgoci : ” EXCLUSIV – CEL MAI MARE SECRET AL LUI GEORGE SIMION . MISTERUL ANULUI STA INTR-UN CALCUL SIMPLU : 1000 LEI „. Marius Lulea ( cu afaceri in Transnistria ) , proaspatul ginerica Burci si fugarul Ghita de la Belgrad sunt in spatele lui George Simion si AUR , de aici vin BANII si cocoseii pentru HAUR !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger