AcasăPoliticaDragnea anunta o "mustrare verbala" in cazul Olgutei Vasilescu: Sper sa nu...

Dragnea anunta o „mustrare verbala” in cazul Olgutei Vasilescu: Sper sa nu se mai intample

Vizibil deranjat de faptul ca a tot trebuit sa dea explicatii pentru masuri anuntate de unii ministri din actualul Guvern, Dragnea a pus punctul pe i: comunicarea e marea problema a unor reprezentanti ai Executivului.

„Ca de obicei s-a comunicat foarte prost (…) degeaba ne spun noua, in spatele usilor inchise, ca sunt indemnizatii uriase si e nevoie sa fie plafonate, daca nu explica asta inainte. N-au explicat, sa fie sanatosi”, a subliniat, destul de iritat, liderul pesedist, alegand sa nu spuna daca se refera la vicepremierul Shhaideh ori la ministrul Vasilescu.

Dragnea a tinut sa sublinieze ca nici el, nici colegii din conducerea PSD-ului nu mai vor sa afle de la televizor ce idei mai au ministrii pesedisti. Si ca e nevoie sa existe discutii in interiorul partidului, inainte de a se transmite public unele aspecte.

Nu in ultimul rand, seful PSD a dezvaluit ca in sedinta de miercuri s-a discutat chestiunea plafonarii indemnizatiilor pentru cresterea copilului – subiect despre care, se stie, a iscat indelungi discutii in ultimele zeci de ore. Dar si ca ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, s-a ales cu o atentionare verbala. „A fost doar o mustrare verbala. Sper sa nu se mai intample (…) Au capatat un obicei prost. Sunt buni ministri, (…) numai ca ei comunica doar efectele, uitand sa comunice inainte ce a determinat acea masura”, a conchis seful social-democratilor, la o zi dupa ce Olguta Vasilescu spunea ca ar exista varianta instituirii unui plafon cuprins intre 5 si 10 mii de lei.

author avatar
Cristina Stefan
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger