AcasăPoliticaDragnea: Am incredere in Gabriel Oprea

Dragnea: Am incredere in Gabriel Oprea

Liviu Dragnea

Dupa sedinta Biroului Permanent National (BPN) de luni, la care a participat, pentru scurta vreme si liderul UNPR, si in cadrul careia social-democratii au decis sa nu voteze propunerea sefului statului pentru sefia SIE, insistand ca prioritatea o reprezinta guvernarea, Liviu Dragnea, coordonatorul de proiecte al PSD-ului a facut o serie de precizari.

Liviu Dragnea

Dupa ce zilele trecute spunea ca PSD-ul „nu este un partid care poate fi bagat in cazarma”, ca social-democratii vor sa continue guvernarea, „dar nu in orice fel de conditii”, dar si dupa ce in presa s-a relatat faptul ca a adus in discutie probabilitatea de a intra intr-o „alta etapa de colaborare”, in cazul in care UNPR-ul va alege sa voteze pentru numirea lui Ungureanu la sefia SIE, Liviu Dragnea pare sa isi fi recapatat optimismul.

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a fost prezent la sedinta respectiva, insa nu a stat pana la final.  „A stat putin la BPN si ne-a dat asigurari ca ramane, in continuare, partener corect la guvernare”, a precizat fostul presedinte executiv al PSD-ului, adaugand ca are „incredere in Gabriel Oprea” si vorbind despre o colaborare pentru guvernare.

In acest sens, Dragnea a anuntat, cu subiect si predicat, ca social-democratii nu au in plan sa iasa de la guvernare. „Iesirea de la Guvernare nu e oportuna, atat timp cand avem majoritatea in Parlament PSD vrea sa mentina guvernarea- cu Victor Ponta prim-ministru”, a mentionat social-democratul.

202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger