AcasăPoliticaDragnea a răbufnit la adresa lui Iohannis, pe tema Schengen: „Cât tupeu...

Dragnea a răbufnit la adresa lui Iohannis, pe tema Schengen: „Cât tupeu să ai încât să interzici românilor chiar și dreptul de a se supăra!?”

(sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea)

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, iese la rampă cu un mesaj dur la adresa președintelui Iohannis. Totul, după ce România a ratat intrarea în Schengen, ca urmare a poziționării Austriei, iar liderul de la Cotroceni a spus, recent, de la Bruxelles, că nu va exista un boicot la adresa acestei țări din partea statului român.

Liviu Dragnea se arată revoltat de întreaga situație. Și îl acuză pe Klaus Iohannis de „slugărnicie fără margini”.

De o ipocrizie și slugărnicie fără margini, Iohannis a deschis gura. Dar nu ca să le spună românilor că au dreptate să fie mâhniți. Nu. Ci ca să-i asigure pe stapânii lui că țara pe care o conduce va sta în continuare cu capul plecat și va accepta să fie furată și umilită în continuare.

Cât tupeu să ai încât să interzici românilor chiar și dreptul de a se supăra ?!?”, a transmis Dragnea, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Dragnea: „Tu, Klaus, Guvernul, Parlamentul și stăpânii voștri i-ați mințit”

Criticile sale nu s-au oprit, însă, aici. Dragnea le bate obrazul actualilor actanți ai scenei politice, inclusiv celor din Guvern. „Tu, Klaus, Guvernul, Parlamentul și stăpânii voștri i-ați mințit, i-ați umilit, i-ați îngenuncheat, i-ați jefuit, le-ați distrus viitorul copiilor, le-ați luat și ultima brumă de speranță și vrei să vă și aplaude pentru asta? SĂ VĂ FIE RUȘINE!”, a mai transmis Dragnea în mesajul postat joi, 15 decembrie.

Iohannis a spus clar: Nu va exista un boicot la adresa Austriei din partea statului

Reacția dură a lui Dragnea, fost număr 1 în cadrul PSD-ului, vine după ce recent șeful statului a declarat – pe fondul eșecului de la Consiliul JAI – că integrarea în spațiul Schengen rămâne obiectiv strategic național. Și a anunțat cât se poate de clar că statul român nu va boicota Austria.

„Acest moment, după părerea mea, poate fi tratat într-o singură cheie – cu diplomație. Orice altceva, după părerea mea, este exclus. Am auzit în ultimele zile nenumărate opinii, sfaturi și așa mai departe. Și vreau să vă spun foarte clar: nu va exista, deci, atenție, nu va exista un boicot la adresa Austriei din partea statului sau autorităților publice. Nu așa se tratează astfel de probleme”, a susținut Klaus Iohannis, miercuri, de la Bruxelles, înaintea participării la Summitul Uniunea Europeană – Asociația Națiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN).

author avatar
Andrei Coman
761 afisari

8 COMENTARII

  1. DRAGNEA TRBUIE TRAS LA RASPUNDERE PENTRU CA INTRODUS SISTEMUL PE CARE LA COPIAT SI ACTUALUL PRESEDINTE

    ANIHILAREA JUSTITIEI SI INTRODUCEREA PRIN DESEMNARE DE PRIM MINISTRI LOBOTOMIZATI SI INCOMPETENTI , INCAPABILI DE A LUA O DECIZIE CI DOAR EXECUTORI DE ORDINE SLUGI FIDELE A PRESEDINTELUI DE PARDID

  2. Digi 24 .ro , data publicarii : 05.02.2017 , ora 09:50 , data actualizarii : 06.02. 2017 , ora 08:38 : ” # RO MANIA , ZIUA A SASEA , PROTEST ISTORIC : 600.000 DE OAMENI AU FOST IN STRADA „.

  3. Tupeu de PORC, Liviule !
    Asta merita jupuit de soric si trimis la ravasitoarea in curul gol, uns cu catran si tavalit prin pene de gaina !!!
    Auzi intrebare ?!
    De porc !
    Cred ca nu exista un cetatean roman care sa-si fi luat atitea flegeme ca tradatorul asta !!!
    Lasa-l, ca nu mai are mult !!!
    Pe linga sepcuta, americanii ii vor da si o fringhie, pregatita gata.
    Noi trebuie , doar, sa construim instalatia !!!

    • Tepes Kostea Sujuk Tiraspul , godacule paduchios , asa ti vreau cand imi fasi vizite la hogeacu di sub pasariela , in curu gol , uns cu catran si tavalit prin pene di gaina , sa viezi si cotcodasesti cand ti-oi liga cu franghia di gat si pus sa mierji in patru labie ….

  4. Fostule PSD-ist, mare,
    Oare cati „indragostiti” te asteapta undeva, in sudul Bucurestiului si viseaza la dosul tau? Candva, aveam un prieten rom care nu-si recunostea rasa. Si odata, cand o satra a trecut pe langa grupul nostru, pirandele (frumoae de acolo), l-au abordat cam asa ” so carde, mo romano” . La care el le-a ignorat. Raspunsul lor, la atitudinea lui a fost,” hai ma, da-te .racului, ca esti de-al nostru”.
    Ce ,.racu, Liviule, vezi ca nu te poti pune cu … . esti de acum de-al lor.
    LOV a scapat, (pana acum). Dar nu-i tarziu. Ca papagalul mare lucru nu i-a facut. O sa urmeze cat de cur..d gauri cu dimensiuni mai mari si pentru ea. „Ca suntem armata tarii”.

  5. Da i cu capul in gura ca el te a pus la zid pt mai nimic sau mai bine xxs tot la comanda stapanilor,a uite acum toti vad ca enrrgia si bancile sunt jugul lor isr tu le ai vrut la pret decent pt toti dar nu ,ei vor tot!!!

  6. Nu il interzice, incearca doar sa-i intimedeze de teama sa nu fie el tras la raspundere. Iohanis trebuia suspendat si apoi arestat!

  7. Ca să-l demiterea pe iohanis trebuie sa se facă referendum, crezi ca prostimea ieșea la vot,sa nu uitam ce am pățit cu basescu,chiar dacă au votat 7 milioane pentru demiterea lui tot a rămas președinte, în 2016 -17 când toți îl pupau în fund pe iohanis nu avea nici o sansa,dacă ma gândesc bine idiotii utili nici acum nu vor ieși să-l demită ca de este prezentabil și știe limbi straine
    dr nu au observat ca el nu vorbește bine românește

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger