AcasăPoliticaDomnul Nelu de la COVID SRL

Domnul Nelu de la COVID SRL

După ce ne-a acuzat pe toți că suntem de vină pentru starea sistemului de sănătate, Nelu Tătaru ar fi trebuit să demisioneze. Nimeni înaintea lui nu și-a permis o asemenea măgărie. Noi suntem de vină că spitalele sunt o ruină? Noi suntem de vină că liberali de teapa lui s-au așezat pe fotoliul ministerial și au făcut ce știau mai bine, adică nimic? Tot noi suntem de vină că se lansează în discursuri despre sănătate de parcă sare șotronul?

Fără criza Covid, Nelu Tătaru nu ar fi ajuns ministru. A fost o conjunctură, o șușanea politică de culise care l-a scos în față. Preferatul casei prezidențiale, Costache, tocmai căzuse în dizgrația de partid și Tătaru a profitat. Sprijinit, sprijinit, desigur, ca să nu se prindă prostimea cum e să fii din Sibiu și să n-ai, totuși, noroc. Nu știu de ce lumea, mai cu teamă, mai cu respect provincial, îi spune „Domnu’ Nelu de la minister”. Sau „Domnul Nelu, ministrul” Mie nu mi se pare că ar avea legătură cu ce face el zilnic. I se potrivește mai bine „Domnul Nelu de la COVID SRL”. Căci fără Covid, după cum spuneam, Nelu Tătaru ar fi rămas același chirurg care „chirurgea” în unul dintre cele mai prăpădite județe al țării. „Chirurgea” la apendicite, adică „apendicea”

Specializare în epidemiologie, virusologie, imunologie? N-am găsit în CV-ul lui. Poate o mai avea unul pe acasă, de rezervă. Specializare în politica liberală? Nici asta nu am găsit. Cursuri de pregătire, chit că sunt din categoria celor unde îți plătești doar diploma și de restul hai noroc și la mulți ani? Nici asta nu apare. O fi dat cu vermorelu’ în spate cu dezinfectant prin partid? Poate, căci ascensiunea lui fulgerătoare nu se explică altfel. Doar așa se pot înțelege deciziile prin care a dat Covidu’ peste cap în toată țara. Și sănătatea la fel. Când Iohannis vorbește despre specialiștii cu care s-a sfătuit, în mod sigur îl include și pe el. Specialist în ce? În Covid? Nu cred, i-a trântit bietului virus două cocoașe în spate și cu asta i-a prostit pe toți. COVID SRL este firma lui, e locul lui de muncă. Nu Ministerul Sănătății, unde poate primi Oscarul pentru figurație. Și cereți scuze băi, Nelu, că ai dat-o pe o mârlănie cum nici căruțașii din Vaslui nu cred că mai au.

author avatar
Valentin Boeru
1.527 afisari

3 COMENTARII

  1. Băi fraților a început să-mi fie lehamite să tot îi văd, cu mutrele lor, prin ziare,televizor etc, pe” somitățile„ astea din medicina românească. De ce sunt stopate angajările în spitale, în condițiile în care se vaită de lipsă de personal de specialitate, cu studii în medicină ?

  2. Eu sunt de acord cu tătaru de la podu’inalt… Zău…! Are perfecta dreptate… Noi toți suntem vinovati ca el e acolo, ca ei sunt acolo

  3. Nu sunt blocate angajarile in sanatate, dimpotriva se angajeaza la greu, pile, cunostinte, relatii, tipic pt. USL(care nu a disparut!)!
    Consultati site-ul Ministerului Sanatatii, al spitalelor si o sa vedeti ce graba mare e acum inainte de alegeri, sa fie „pusi oamenii la locul lor”!
    Expresia „sa fie pusi oamenii la locul lor” apartine unui celebru dr. in medicina(sustinut puternic de personaje influente) care dupa un simulacru de concurs pt. ocuparea unui post de medic la ATI, a sunat-o pe protectoarea (vremelnic intr-o functie importanta si membra a unui partid politic) celei care a luat asa-zisul concurs, facand sluj si anuntand-o ca „omul nostru a fost pus la locul lui”.
    Si ne mai miram ca s-a ajuns aici!!! Dar gravitatea situatiei nu se opreste aici….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger