AcasăPoliticaDoliu în politică. Nicolae Ciucă a murit! Liberalii, în stare de șoc

Doliu în politică. Nicolae Ciucă a murit! Liberalii, în stare de șoc

pnlDoliu în politică. Nicolae Ciucă a murit! Liberalii, în stare de șoc

Este doliu în PNL. Nicolae Ciucă, președintele Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța, a decedat.

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a anunțat trecerea în neființă a lui Nicolae Ciucă. Tristul anunț a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare.

„Filiala Constanța a Partidului Național Liberal anunță cu profundă durere trecerea în neființă a domnului doctor Nicolae Ciucă. Figură marcantă printre liberali, fost consilier județean, Nicolae Ciucă ocupa, în prezent, funcția de președinte al Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța și prim vicepreședinte OSNL.

Generații de liberali au fost inspirați de dăruirea, tenacitatea si devotamentul domnului doctor. Partidul Național Liberal a suferit o grea pierdere. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, este mesajul transmis de Organizația PNL Constanța, într-o postare pe Facebook.

Nicolae Ciucă a fost răpus de Covid-19

Nicolae Ciucă a murit miercuri, 10 noiembrie, iar vestea i-a șocat pe colegii bărbatului. Aceștia susțin că președintele Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța era o persoană activă și extrem de dedicată partidului.

Din primele informații apărute în spațiul public, fostul consilier s-ar fi stins din viață în urma infectării cu virusul SARS-Cov-2.

În septembrie anul acesta, Nicolae Ciucă a fost prezent la Congresul PNL, unde s-au reunit peste 5000 de membri ai partidului liberal.

author avatar
Andreea Vlad
3.292 afisari

5 COMENTARII

  1. De ce doliu in politica, ce ”liberalii” sunt politicieni? NU.PNL este ce amai abjecta grupare de mare criminalitate socio econmica. Dumnezeu sa-i ierte tot raul facut oamneilor!

  2. N-vem noi atata noroc.Porcul cu stele si decoratii plesneste de sanatate ,mai ales ca peste putin timp va primi o pensie fara numar pe spinarea prostilor care isi zic romani.Suntem vanduti si pacatosi.

  3. Bai, trebuia sa dea coltul porkul ala gras si spinos de la mARN, zis si umflatul de 180 de kile !! Dar ala nu o sa aiba un asa noroc, ca se indoapa zilnic cu tratamentul cu care l-au pus pe picioare pe Mr. Trump in doar 3 zile, de asta nu da coltul nici un hot ordinar din asta mare de la partidele naziste din Romanistan !! Interesant cum numai astia mici si sarakani dau coltul de la arma biologica chinezeasca, dar dintre criminalii astia mari, de le vezi moaka zilnic la tembelizor, de astia nu se prinde deloc !! Mai, astia chiar cred ca toti sunt hamsteri si cobai in Walachistan ? E clar ca nu, stiu si ei asta, un secet bine pazit de Ciukalaul ala gras ca un pork e ca cifra reala de vaxxinati pe bune in cap e de numai cam 4.5 milioane, restul de inca 1.5 milioane sunt toti cu hartii false, dar nu se pot lua de ei, ca automat incepe macelul a 2-a zi, asa ca mukles, si joc de gelzne, bai astia cobailor tampiti care v-ati vaxxinati voluntar in cap, cam cu totii o sa dati coltul in maxim 2-3 ani, iar noi, restul de destepti o sa stapanim totul in Regatul de Foc !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger