AcasăPoliticaDoliu în familia lui Marcel Ciolacu. Colegii îi sunt alături liderului PSD,...

Doliu în familia lui Marcel Ciolacu. Colegii îi sunt alături liderului PSD, în crunta încercare prin care trece, după moartea mamei sale

Doliu în familia lui Marcel Ciolacu. Colegii îi sunt alături liderului PSD, în crunta încercare prin care trece, după moartea mamei sale (sursa foto: Marcel Ciolacu/Facebook)

Liderul formațiunii social-democrate trece prin momente deosebit de grele, după ce mama acestuia a pierit, miercuri, la vârsta de 84 de ani.

Mama lui Marcel Ciolacu era internată la Spitalul Județean Buzău, fiind diagnosticată cu o boală grea. După ce au aflat cumplita veste, colegii din PSD au transmis mesaje emoționante, semn că îi sunt alături lui Ciolacu, în grelele momente prin care trec el și familia acestuia.

„Gânduri pioase de regret, din partea mea și a colegilor din organizația PSD Arad, in aceste momente de grea incercare pentru presedintele nostru, Marcel Ciolacu, prilejuite de pierderea mamei sale.

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!

Sincere condoleanțe!”, a scris pe Facebook deputatul PSD Mihai Fifor, fost ministru al Apărării.

Mesajul liderului PSD Mehedinți

Un mesaj de condoleanțe a transmis și Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți și, totodată, lider al Consiliului Județean Mehedinți.

”Îmi exprim regretul pentru momentele de grea încercare prin care trece președintele PSD, Marcel Ciolacu, după pierderea pe care a suferit-o!

Binecuvântare și alinare în această perioadă de mare tristețe sufletească!

Sincere condoleanțe din partea mea și a colegilor din cadrul PSD Mehedinți!”, a scris și Aladin Georgescu pe pagina sa de socializare, potrivit stiri.tvr.ro.

Ciolacu, anul trecut: „Nu sunt pregătit să fiu orfan”

Anul trecut, într-o emisiune televizată, Ciolacu mărturisea că regretă că nu petrece mai mult timp cu femeia care i-a dat viață, care se afla la Buzău. Și spunea, într-o declarație extrem de sinceră, că nu e pregătit să o piardă.

„Am remuşcarea că nu petrec mai mult timp cu dânsa. Dar întotdeauna când mă duc la Buzău – nu cred că se supără soţia sau altcineva – în primul rând mă opresc la mama. Stau cu dânsa şi în cele două trei zile, mai ales la sfârşit de săptămână, încerc să trec măcar o dată pe la dânsa, să vorbesc, să-mi povestească de vecini. E o luptătoare şi eu nu sunt pregătit să fiu orfan şi nu am ce să-i fac, va trebui să lupte în continuare să mai trăiască şi să ne mai vegheze pe fiecare dintre noi”, spunea Marcel Ciolacu, în 2021, la KanalD.

În urmă cu șapte ani, liderul PSD își pierduse și tatăl, părintele politicianului fiind diagnosticat cu aceeași boală grea: cancer.

author avatar
Andrei Coman
840 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger