AcasăPoliticaDoliu în AUR: un parlamentar s-a stins din viață. Vestea, anunțată de...

Doliu în AUR: un parlamentar s-a stins din viață. Vestea, anunțată de George Simion: „Dumnezeu să te așeze în rândurile drepților”

Doliu în AUR: un parlamentar s-a stins din viață. Vestea, anunțată de George Simion: „Dumnezeu să te așeze în rândurile drepților” (foto: Facebook)

Un parlamentar al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) s-a stins din viață. Vestea trisă a fost anunțată public chiar de copreședintele formațiunii, George Simion.

Deputatul Lucian Feodorov, parlamentar AUR de Botoșani, a părăsit lumea celor vii la vârsta de 79 de ani. „Dumnezeu să te așeze în rândurile drepților, domnule președinte – decan de vârstă. Am avut multe de învățat de la matale”, sună mesajul transmis de către George Simion, în dimineața zilei de miercuri, 16 martie, pe Facebook.

Lucian Feodorov suferise un infarct, pe 5 februarie, și a fost internat în comă într-un spital din București, potrivit Monitorul de Botoșani.

De altfel, Simion transmisese, la acea dată, un mesaj public, făcând un apel la rugăciune pentru deputatul Lucian Feodorov, despre care anunța că, la acel moment, se afla la ATI.

„Rugăciunile noastre să le îndreptăm către Dumnezeu pentru Seniorul nostru, deputatul Lucian Feodorov, care în aceste momente este la terapie intensivă!”, scria Simion, în 5 februarie, pe rețeaua de socializare amintită.

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger