AcasăPolitica„Doamne fereşte!”/ Replica-fulger dată de Ciolacu la o întrebare despre Iohannis și...

„Doamne fereşte!”/ Replica-fulger dată de Ciolacu la o întrebare despre Iohannis și Ciucă – VIDEO

„Doamne fereşte!”/ Replica-fulger dată de Ciolacu la o întrebare despre Iohannis și Ciucă - VIDEO

S-a aflat o primă reacție de la vârful PSD cu privire la votul dat în unanimitate în cadrul Biroului Executiv al PNL-ului, de joi, cel privind propunerea lui Nicolae Ciucă drept variantă de premier din partea formațiunii liberale.

„Eu am crezut că îl propun pe domnul Rafila. În acest moment, PSD are o propunere de prim-ministru. Mergem la negocieri la ora 16 cu cei de la PNL”, a declarat Marcel Ciolacu, joi după-amiază, aflat la sediul partidului.

Întrebat dacă PSD-ul ar putea să-l accepte pe Ciucă drept propunere din partea celor trei formațiuni politice – PSD, PNL și UDMR – știut fiind faptul că miercuri, în Consiliul Politic Național al PSD-ului s-a dat vot favorabil susținerii lui Marcel Ciolacu pentru poziția de premier, Ciolacu a răspuns: „În acest moment, înţeleg că PNL are altă propunere pentru rotaţie, da?”

Ciolacu: ”Doamne fereşte!”

În momentul în care a fost întrebat dacă a avut vreo înţelegere cu președintele Iohannis în privința lui Nicolae Ciucă, încă de acum două luni, liderul PSD a dat un răspuns menit a fi cât se poate de clar.

„Doamne fereşte! Nici măcar nu am stat de vorbă cu domnul Iohannis. Credeţi că dacă aveam o înţelegere cu preşedintele de două luni de zile stăteam în această criză politică? Haideţi, chiar mi se pare aberant!”, a susținut Ciolacu.

601 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger