AcasăPolitica“Doamna Ursula” se confruntă cu Lupul cel Rău

“Doamna Ursula” se confruntă cu Lupul cel Rău

Povestea președintelui Comisiei Europene și a Lupului cel Rău a început în noaptea de  1 septembrie într-o zonă hipică luxuriantă din Saxonia Inferioară rurală. Un lup cenușiu s-a strecurat în cătunul împădurit Burgdorf-Beinhorn în căutarea unei mese. Prădătorul a găsit una pe un complex bine păzit la capătul unuia dintre cele două drumuri ale așezării.

Dolly, poneiul Ursulei, nu a avut nicio șansă. A fost descoperit fără suflare în dimineața următoare în iarba unde păștea.

„Întreaga familie este îngrozitor de afectată de această veste”, a declarat von der Leyen într-un comunicat. Autoritățile locale au suspectat un Canis lupus cunoscut sub numele de GW950m. O lună mai târziu, acesta a fost pus pe o listă de ucidere. Chiar dacă lupii sunt o specie protejată în Europa, guvernele permit eliminarea lor în „circumstanțe speciale”.Cu ajutorul probelor ADN, anchetatorii au confirmat în decembrie că GW950m, suspectat de a fi ucis și oi și vaci, era lupul lor.

„O cerere pentru o excepție specială de la legile privind speciile protejate a fost depusă și evaluată în conformitate cu cerințele legale relevante”, a declarat Christina Kreutz, purtătoare de cuvânt a regiunii Hanovra, autoritatea care a emis sentința de condamnare la moarte a lui GW950m. Dar a refuzat să spună dacă președintele Comisiei a fost implicat.

În săptămânile care au urmat morții lui Dolly, von der Leyen le-a ordonat oficialilor Comisiei să reevalueze regulile care protejează strict lupii din Europa, relatează Politico.

Fermierii europeni se plâng de lupi de ani de zile. Întrebarea este dacă pedeapsa cu moartea este răspunsul. Lupii dispăruseră cu totul în regiunea natală a lui von der Leyen până când eforturile de conservare a faunei sălbatice au dus la reapariția lor în urmă cu aproximativ 15 ani. În Germania trăiesc aproximativ 1200.

Deocamdată, GW950m rămâne un fugar. Actuala recompensă pe capul său expiră pe 31 ianuarie, după care va fi din nou liber să hoinărească. Cu excepția cazului în care președintele Comisiei – o călăreață desăvârșită, care a crescut în șa – îi va ieși în cale.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
739 afisari

4 COMENTARII

  1. URS-SULLA calareste tu acum magarul si suge-i maciuca pana te saturi…ha ha ha..si asa esti mare admiratoare de teroristi-islamisti capre magari etcetera din Afghanistan

  2. Un lup complet tâmpit. Era mult mai bine dacă se hrănea cu cărnița madamei unssula15% și nu găseam catârul decedat în iarbă. Mă rog, exista și riscul să moară otrăvit după ce o mânca pe scorpie. Sau măcar să facă o enterocolită zgomotoasă.

  3. Parca era povestea aia cu ScufitaRosie care e violata de lup in padure,si pe urma lupul zice- mars de aici nesatulo,ca mai sunt si altele prin padure nu numai tu
    Circ si bordel,asta face UE-soros care a distrus toate tarile europene prin mafie si coruptie,pedofilie si escrocherii
    Ursulla e matroana bordeluluiUE-MUE,scufitza nesatula de maciuca lupului

  4. Madama Ursulla von der Spaghen o sa isi ia ceva pw-ula in gura de la lupul cel mare si rau, cam asa se va termina povestea pana la urma 🙂 Ha ha ha 🙂 Deja tot Occidentul ateu, decadent si kurkubeist Kolektivizat e distrus iremediabil, ce vedem acum e numai sceneta finala din meciul de fotbal cu Avantul Prabusirea 🙂 Bai Ursulla, adica tu nazista drakului, stii si tu bine ca scapa numai care poate, in caz de ceva, degeaba te vei ascunde in bunkarul tau de sub Bruxxelistan, tot o sa fie cativa care o sa te afume si o sa te scoata de acolo, iar dupa ceea urmeaza dansul pitikului, sau ma rog, a pinguinului 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger