AcasăPoliticaDiscuții de ultimă oră. Florin Cîțu, chemat la Cotroceni, înainte ca Iohannis...

Discuții de ultimă oră. Florin Cîțu, chemat la Cotroceni, înainte ca Iohannis să plece la Bruxelles

Discuții de ultimă oră. Florin Cîțu, chemat la Cotroceni, înainte ca Iohannis să plece la Bruxelles (foto. Facebook/PNL)

Până să plece la Bruxelles pentru a participa la reuniunea Consiliului European, președintele ar urma să aibă discuții de ultimă oră cu Florin Cîțu, premierul propus de PNL.

Din câte anunță Antena3, în baza unor informații venite pe surse politice, ar fi vorba despre o întrevedere ce ar urma să înceapă în scurtă vreme, respectiv la ora 9. Iar la discuții ar urma să participe și liderul PNL, fostul premier Ludovic Orban, dar și co-președintele USR PLUS, Dan Barna, și președintele UDMR, Kelemen Hunor.

În orele următoare, Klaus Iohannis urmează să plece spre Belgia, unde, la ora 14, ora României, va participa la Consiliul European.

Cîțu, alegerea liberalilor pentru postura de premier

Miercuri seară, după ce Ludovic Orban fusese la Cotroceni, pentru a discuta cu Klaus Iohannis, privitor la propunerea de premier, s-a aflat că Biroul Politic Național al PNL a decis, cu o abținere, ca Florin Cîțu să fie nominalizat în această postură. ”Am stabilit partenerii posibili cu care negociem o majoritate parlamentară: USR-PLUS și UDMR. Vom discuta și cu grupul minorităților”, a anunțat Orban.

Ministrul Finanțelor s-a declarat onorat de nominalizare. ”În perioada următoare obiectivul este să formăm o majoritate parlamentară, pentru a forma un Guvern. Este nevoie urgență de un Guvern”, a susținut liberalul.

249 afisari

2 COMENTARII

  1. O mare bataie de joc a acestui partid prezidential la adresa romanilor, cum sa il propui pe semidoctul asta prim ministru ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger