AcasăPoliticaDiscursul în engleză al ministrului Mediului face furori pe net. Ascultați-l pe...

Discursul în engleză al ministrului Mediului face furori pe net. Ascultați-l pe Costel Alexe citind de zor! – VIDEO

De-a lungul timpului, mai mulți politicieni aflați în funcții-cheie în stat au fost taxați pentru felul în care s-au descurcat când a fost vorba să vorbească liber sau să citească în engleză.

Mai nou, a venit rândul liberalului Costel Alexe, aflat în fotoliul de ministru al Mediului în Cabinetul Ludovic Orban, să treacă proba discursului în limba lui Shakespeare. Spunem mai nou, pentru că imaginile cu Alexe adresându-se public în engleză au apărut și s-au răspândit cu repeziciune pe internet în această primă zi a săptămânii, deși alocuțiunea citită de oficialul guvernamental datează din decembrie anul trecut.

Când ministrul Alexe a fost prezent la o conferință pe teme de mediu, găzduită de orașul spaniol Madrid – al cărui nume nu a scăpat de o particularizare la nivel de pronunție, în discursul liberalului aflat în Executivul Orban.

După ce și-a dres vocea, Costel Alexe a pornit în a da glas discursului complex, atent pregătit. Doar că misiunea sa a părut extrem de complicată și greu de urmărit. ”Pliz ălău mi to tenc…”, poate fi auzit spunând ministrul român, în prima parte a alocuțiunii pe care aveți ocazia să (încercați) să o urmăriți în cele ce urmează:


Mulți și-au amintit, cu această ocazie, de felul în care a fost ironizată social-democrata Viorica Dăncilă, pentru felul în care s-a exprimat în engleză:

La fel și fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu:

Nici fostul premier Boc nu a scăpat de comentarii la acest capitol, după celebra exprimare ”aviara gripa”:

sursa foto: Facebook/Costel Alexe

716 afisari

3 COMENTARII

  1. de toata jena vorbaria dar mai rau e ca faptic e si mai rau lipseste cu desvarsire ca ministru in atributii !!!!!!e doar in meci cu Firea pe la capitala pe fumul si mirosul drgajat de cine si de unde????????

  2. vai de capul lui ! ….habar nu are limba engleza !dute la clasa 1 de engleza bai cretinoidule !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger