AcasăPoliticaDîncu dezvăluie strategia: Cîțu este pentru noi în acest moment un foarte...

Dîncu dezvăluie strategia: Cîțu este pentru noi în acest moment un foarte bun agent electoral – VIDEO

Dîncu dezvăluie strategia: Cîțu este pentru noi în acest moment un foarte bun agent electoral - VIDEO

În contextul tensiunilor de la nivelul Coaliției și al nemulțumirilor USR PLUS la adresa actualului premier, pe care au anunțat în mai multe rânduri că îl vor plecat din fruntea Guvernului, nemaivorbind de faptul că au depus o moțiune de cenzură, președintele Consiliului Național al PSD a adus în discuție strategia partidului din care face parte.

Sociologul Vasile Dîncu a făcut trimitere la tot mai apropiatul Congres al PNL, din 25 septembrie, și la cursa în care atât premierul Florin Cîțu, cât și actualul lider al formațiunii liberale, Ludovic Orban, își dispută prima funcție în partid.

”În politică totul este, până la urmă, strategie dacă suntem oameni raționali. Cîțu este pentru noi în acest moment un foarte bun agent electoral.

De ce să ne introducem noi în această bătălie? Cîțu oricum este terminat. Fie că ajunge președinte partidului (PNL-n.n) în 25 septembrie și-l vom da jos după aceea, pentru noi cred că e chiar mai interesant și efectul politic este mult mai mare să dai jos un guvern care este condus de președintele PNL”, a declarat social-democratul, la Digi24.

Dîncu a ales că mai puncteze că ”există calcule strategice și corecte din perspectiva noastră, a interesului partidului nostru, al strategiei noastre, să nu ne introducem în această bătălie.

Ciolacu: Guvernul Cîţu e căzut

De altfel, încă de zilele trecute, liderul PSD, Marcel Ciolacu, opinase, într-o interveție la o televiziune de știri, că ”Guvernul Cîţu este căzut, Guvernul Cîţu – cu moţiuni, fără moţiuni – a căzut”.

Vă amintim că s-a decis ca votul asupra moțiunii depuse de USR PLUS și AUR, recent citită în Parlament, a fost amânat în așteptarea unei decizii a Curții Constituționale, asupra sesizării venite de la Guvern în cazul acestui demers.

”S-a făcut o contestație la CCR. Este normal să aşteptăm răspunsul CCR-ului. (…) Aşteptăm decizia CCR-ului, eu nu cred că va fi după congres (al PNL – n.r.), părerea mea că va fi mult mai repede. Putem pune la vot moţiunea şi am spus foarte clar – orice moţiune ajunge la vot va fi votată de către PSD”, a susținut, zilele trecute, liderul principalei formațiuni de opoziție.

193 afisari

3 COMENTARII

  1. mai conteaza ce agent e cand asta din postura de consumtor cu acte a indatorat generatii si ne a ingropat in saracie???????????voi l ati girat si ca atare sunteti doar o cardasie supusa altora din afara ca acolo va luati toti lumina !!!!!!!!!!

  2. Citu =CARTITA !!, s-a dovedit ca cele mai mari distrugeri se fac din interior !.
    NICIODATA DIN 90 PANA AZI PNL N-A FOST MAJORITAR ,A FOST DOAR UN PARTID DE OPORTUNISTI CARE S-AU IMPAUNAT CU NUMELE DE PNL !,VEZI CAMPEANU ,VEZI V STOICA ,VEZI STOLOJAN,VEZI CACARAU,VEZI GORGHIU ,VEZI ORBAN NICI UNUL NU S-A DOVEDIT LIDER ,TOTI NISTE CARTITE .
    PNL A FOST ALES DE ROMANI CA VARIANTA ATUNCI CAND PDSR LUI NASTASE SE CACASE IN CAPUL ROMANILOR, CAND PSD LUI PONTA CALAREA PE DESELATE ROMANIA CU SLEAHTA DE GOLANI GEN SOVA,GHITA ET COMP !.
    CAND PNL N-A FOST INSTARE SA-SI CREASCA POLITICIENI ,SA-I EDUCE IN SPIRITUL LIBERAL !,AU AJUNS ORICARE JAVRA HAMESITA ORI BETIV FARA SCRUPULE SA SE PRETINDA ORICE . CAND PROSTUL NU VEDE MAI DEPARTE DE LUNGUL NASULUI !,CUM VREI SA PRICEAPA SI CE ARE DE FACUT ?.
    CAND A FOST O LEPRA DIN SCOALA GENERALA !,DE UNDE VREI SA FIE PESTE NOAPTE O STEA ?.
    ORI DISCUTAM DE COLEGIU SI CE-I UN COLEGIU ,ORI DISCUTAM DE INVATAMANT SUPERIOR SI ASTA-I UNIVERSITATE .
    PE CAND VOM AVEA SI UN PRIM MINISTRU ABSOLVENT DOAR DE SCOALA GENERALA ???.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger