AcasăPoliticaDin aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.

Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o confruntare între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024.

Ciucă ia orice scenariu în calcul

Întrebat dacă este posibilă înfruntare între Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu la alegerile din toamnă, Ciucă răspunde:

„Poate fi o ipoteză, orice scenariu pe masa politicii trebuie să existe dar eu cred că – şi cred asta din convingere – că românii se uită la tot ceea ce s-a întâmplat bun, la ceea ce nu s-a întâmplat, în această perioadă în România, analizează şi văd că totuşi şansa unei stabilităţi politice este cea care poate să asigure echilibru economic”.

George Simion, deja „calificat” în turul 2?

Liderul PNL este de părere că „se poate întâmpla” ca un candidat al PSD sau al PNL, care intră separat în cursa electorală, să intre în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale împotriva preşedintelui AUR, George Simion.

De asemenea, Ciucă stă cu valiza la uşă. A recunoscut că „întotdeauna a fost pregătit” pentru un moment în care să iasă din politică, el adăugând că va „rămâne un slujbaş credincios ţării” şi va face orice i se va cere pentru ţară.

Va candida Iulian Dumitrescu la CJ Prahova cu susținerea PNL?

Va candida Iulian Dumitrescu – cu susţinerea PNL – pentru un nou mandat de preşedinte Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, după ce liberalul a intrat în vizorul DNA? Întrebat în această privință, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus că „nimeni nu este mai presus de lege”.

Șeful formațiunii liberale a subliniat, joi seară, 28 martie, că, după ce conducerea PNL va primi propunerile de candidaţi de la filiala Prahova, va fi luată o decizie în funcţie „de legi şi de principii”.

author avatar
Andrei Ștefan
292 afisari

5 COMENTARII

  1. Generalul de Lichea spume ca daca Tatuka ii ordona o Regu Leaza si pe Shoshoaka, cu Marcel se va duela in gauri de covrig, ca transul executa nu discuta

    • MISTO… Tinicheaua-general, sä inceapä cu……SHOSHOACKA, asa, poate se mai calmeazä CAMIOANA !! si revine la normal. HAaaaaa!!! dau pe spate de ras!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger