AcasăPoliticaDiaspora întoarce armele. Se pregăteşte un "10 august" împotriva coaliţiei PNL-USR/PLUS?

Diaspora întoarce armele. Se pregăteşte un „10 august” împotriva coaliţiei PNL-USR/PLUS?

protestDiaspora întoarce armele. Se pregăteşte un "10 august" împotriva coaliţiei PNL-USRP/LUS?

Românii din străinătate au găsit un umăr pe care să plângă în partidul AUR. Conaţionalii noştri din Italia au mai multe plângeri la adresa Guvernului, din cauza căruia, susţin ei, nu se pot întoarce în România.

Mai mulți români din Italia s-au întâlnit cu reprezentanții AUR, printre ei și liderul partidului, George Simion. Cea mai mare frustrare a lor este că nu se pot întoarce acasă și transmit un mesaj dur Guvernului.

Cîţu, ameninţat din Italia

Îmi pare rău din toata inima că domnului Cîțu îi adresez așa cuvinte frumoase, pe care nu le merită. Și aș putea să-i spun în loc de domnule Cîțu, as putea să-i spun „băi!”, aș putea să-i spun orice alte vorbe, dar noi, diaspora, suntem educați.

Și vă spunem așa: domnule Cîțu, fiecare naș își are nașul și într-o zi veți plăti și nu știu unde vă veți ascunde, căci trebuie să aveți și dumneavoastră o casă, să locuiți undeva, trebuie să mai ieșiți din casă, furați cât puteți.

Eu, de 18 ani, zic… mai stau un pic, și am făcut 18 ani și a mai trecut un pic. Am un vis: să ajung acasă. Mă înțelegi? Din toată inima imi doresc, domnule, mai ajung acasă? Nu știu!”, şi-a strigat durerea un român din „Cizmă”.

Florin Cîțu susţine că economia duduie

Premierul a transmis un mesaj de încredere românilor de pretutindeni, şi anume că economa duduie.

Rata șomajului a scăzut în fiecare lună din 2021. INS a anunțat că rata șomajului în luna mai a ajuns la 5.5% și la cel mai mic număr de persoane în șomaj din martie 2020.

O economie în care cresc investițiile și salariile este o economie în care crește numărul locurilor de muncă (în mediul privat).

Economia României are, datorită activității bune a Guvernului pe care îl conduc, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
759 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger