AcasăPoliticaDiana Șoșoacă, scandal la tribuna Parlamentului: "Vor să aducă aici homosexuali și...

Diana Șoșoacă, scandal la tribuna Parlamentului: „Vor să aducă aici homosexuali și lesbiene”

diana sosoaca

Camera Deputaților și Senatul au adoptat luni, într-o ședință marcată din nou de urlete, o declarație privind consolidarea egalității de șanse în România.

Prin vot s-a decis schimbarea expresiei de „egalitate de gen” cu expresia „egalitate de șanse”. Declarația a fost adoptată ulterior cu 235 de voturi „pentru”, 24 „împotrivă” și cinci abțineri.

Diana Șoșoacă, despre substratul declaraţiei

Diana Șoșoacă susține că această declarație are un alt substrat, iar în Parlament se dorește formarea unor grupuri de minorități sexuale din care să facă parte homosexuali, lesbiene, dar și cei care se declară de gen neutru.

Nu există definiția egalității de gen. În acest context vreau să vă spun că această declarație un poate fi făcută având în vedere articolul 16 din Constituția României.

Aveți un punct în această ordine de zi în care garantați intrarea în Parlament a celor care se supun egalității de gen, după ce în prealabil ați făcut pledoarie pentru egalitatea în drepturi a femeilor.

Nu are legătură cu egalitatea în drepturi a femeilor ci are legătură cu introducerea în Parlament a grupurilor de minorități sexuale, de homosexuali și lesbiene, precum și a genului neutru. Noi nu putem accepta așa ceva, pentru că suntem o țară eminamente creștină„, a spus Diana Șoșoacă.

Declarația face referire și la inițiativele pentru stabilirea unei cote de reprezentare de gen pe listele de candidați pentru alegerile locale, parlamentare și europarlamentare, considerându-se oportună intensificarea demersurilor pentru a asigura o paritate reală pentru pozițiile eligibile pentru pentru femei la nivel local, național și european.

author avatar
Andrei Ștefan
746 afisari

23 COMENTARII

  1. A dreaq butelie ruseasca si cu electoratul ei formata din idioti care strigau RoExit acum putin timp si acum urla ca nu suntem in Schengen in loc sa se bucure.

    • Băi zecilor de Alex, sunteți doar niște trădători, vânzători de țară, vindeți România pe 3 arginți, nu mai este mult și vine judecata, deabia aștept!

  2. Si dece ,de unde si ce scandal ? Folositi cuvinte fara noima si in mod tendentios. Daca anormalii astia homo si lesbi ar sta dracului in casa lor,in intimitatea lor discreti incognito,nu ar avea nimeni nimic cu ei. Da’ ei nu,hai cu turma pe Calea Victoriei sa ne punem poalele in cap in cururile goale,ca sa ce ? Intr-o Tara de nebuni si de hoti,astia mai lipseau.

  3. Băi zecilor de Alex, sunteți doar niște trădători, vânzători de țară, vindeți România pe 3 arginți, nu mai este mult și vine judecata, deabia aștept!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger