AcasăPoliticaDiana Șoșoacă sare la "beregata" UDMR-ului: "Comparaţia între Crimeea şi Transilvania, o...

Diana Șoșoacă sare la „beregata” UDMR-ului: „Comparaţia între Crimeea şi Transilvania, o aberaţie istorică”

diana sosoaca

Diana Șoșoacă, președintele partidului SOS România, cere statului român să analizeze eliminarea UDMR-ului din toate structurile de conducere ale ţării.

Senatoarea a avertizat actuala putere că „este prizoniera calului troian al Ungariei în Guvern şi în Parlament care este UDMR”.

Şoşoacă, manifest pentru boicotarea UDMR-ului

„Trădarea merge până la cele mai înalte niveluri ale puterii de stat, iar Budapesta profită de cozile de topor de la Bucureşti ca să viseze la Ungaria Mare, o invenţie din manualele fantasmagorice de basme pe care Ungaria le propagă sub aparenţa falsă de istorie”, spune senatoarea, care continuă:

„Nu a fost destul că preşedintele Ungariei Katalin Novak a inaugurat o statuie maghiară pe 12 aprilie la Carei, postulând astfel printr-un gest simbolic suveranitatea Ungariei asupra Transilvaniei, în tăcerea asurzitoare şi complice a autorităţilor de la Bucureşti.

Iată că pretenţiile ilegale şi nejustificate istoric ale Ungariei asupra Transilvaniei au ajuns subiect de dezbatere publică la televiziunea HIR TV, unde Zoltán Kiszelly, directorul Centrului pentru Analiză Politică al Fundației Szazadveg, a lansat inepţia provocatoare că ‘Peninsula Crimeea este o chestiune simbolică pentru Putin cum este Transilvania pentru noi.

Bineînțeles că Ungaria nu este interesată de istorie şi de adevăr în Transilvania, ci de reiterarea istoriei medievale când maghiarii au venit şi au cotropit acest teritoriu românesc.

Tăcerea autorităţilor române în faţa avansurilor maghiare este o trădare de ţară şi o formă de complicitate care nu are scuze. Este dispusă puterea de la Bucureşti să cedeze Transilvania pentru intrarea în Schengen sau OCDE?

Pentru că așa lasă impresia! Ce formă ciuntită a țării se laudă președintele și premierul României că vor introduce în Schengen, una fără Transilvania, ca să fie pe placul Austriei și Ungariei?”, s-a întrebat retoric Şoşoacă, potrivit stiripesurse.ro.

author avatar
Andrei Ștefan
1.875 afisari

65 COMENTARII

  1. De foarte mult timp trebuia ca acest ONG să nu fie pus pe listele parlamentare , pentru a candida la alegeri . Nu este partid , deci ce caută în parlament ?

  2. ONG-urile nu au voie să candideze la alegeri . De ce i se permite UDMR-ului , care este un ONG , să candideze ?

  3. Felicitări doamnei senator Diana Sosoaca, e singura căreia ii pasa. Aceste năpârci sunt in ilegalitate totala. Nu se mai poate. Trebuie făcut ceva.
    Eu coi vota SOS România și Diana Sosoaca la următoarele alegeri.

  4. S.O.S. România este singurul partid în care am încredere. Votam mereu cu Vadim și PRM, acum S.O.S. este unicul partid naționalist din România!

    • Bravo,má báiete!
      Poate fi o sansá!
      Poate cu ceva noroc prostimea nu mai voteaza ce a votat pana acum!
      Problema e ca romanu’ e masochist,nu gluma!
      Sá spun si prost?
      Nu doar prost báiete,e vai si amar din pácate!
      Ne meritam soarta!

  5. Xi,tu esti X!
    Bá,tot prost ai rámas!
    Nu a putut,máta sa scoata nimic bun din tine!
    Adu-ti aminte,cum a recunoscut cá esti cea mai proastá lucrare a ei cand te-a facut din greseala in timp ce práctica cea mai veche meserie!
    Cand,te-a kákat langá stalp,!

  6. Cumpăr opinci pentru a le agăța în vârful parlamentului bozgoresc de la Closet-Pesta.

  7. Poate cineva le arată și o hartă a Europei medievale, unde Ucraina nici nu exista, Regatul Poloniei fiind cam peste teritoriul actul al acesteia. Ucraina, stat creat de sovietici prin șterpelirea de teritorii de la Polonia, Ungaria și România.

  8. Votam AUR si Sosoaca! Bozgorii de mult trebuiau scosi afara. Sa mearga la ai lor la tantarii de la Balaton.Astia sunt viermii care cariaza Romania. Niciodata nu sunt multumiti. E natia cea mai spurcata din Europa. Au ramas cu apucaturi de comuna primitiva, cu ura si salbaticie fata de toate popoarele Europei.

  9. Asta ati ajuns bai,romani!O natie de jegosi,descreierati si spurcati la gura.Injurati singura femeie curajoasa din Rromania care se lupta pentru ca niste mizerabili ca voi care nu meritati sa fiti considerati oameni sa aveti dreptul de a exista.De fapt voi sunteti niste rame care lingeti clantele celor care va platesc.Asa sa va ajute Dumnezeu.

  10. N-am crezut niciodata ca voi ajunge sa-i PRETUIESC si sa-i RESPECT pe NATIONALISTI,dar uite ca acum avem MARE NEVOIE de ei !

  11. V-am prevenit cu ceva timp in urma dar m-ati cenzurat ca niste sclavi criminali ce sunteti.
    Acum inca un comentariu de-al meu se confirma, si adevarul va scoate din gaurile voastre de sobolani fortandu-va sa spuneti o stire veche ca o stire noua.
    Asa se va intampla cu toate afirmatiile mele pe care nu le-am inventat eu.
    Asa se va confirma si spanzuratoarea voastra.

    Visul khazarilor si al ungurilor care sunt si ei neam de khazari.
    Khazaria Mare, Ungaria Mare – Romania nu exista.

    https://www.google.com/search?q=Khazaria&sxsrf=APwXEdf1KxeG7b-1cyvM66jlLUibvkpDkA%3A1680206283378&source=hp&ei=y-klZPjWFI_TkgXGkIHQAg&iflsig=AOEireoAAAAAZCX323_nZqYMRYQQ7Lhqga4EddRo0AHR&ved=0ahUKEwi46KuVuIT-AhWPqaQKHUZIACoQ4dUDCAk&uact=5&oq=Khazaria&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQgAEIAEMgUIABCABDIICAAQgAQQywEyBQguEIAEMgUIABCABDIICAAQgAQQxwMyCAgAEIAEEMsBMggIABCABBDLATIKCAAQgAQQChDLATIICAAQgAQQywE6BwgjEOoCECc6BAgjECc6CwguEIAEELEDEIMBOhEILhCABBCxAxCDARDHARDRAzoOCC4QgAQQsQMQxwEQ0QM6CwgAEIAEELEDEIMBOggIABCABBCxAzoUCC4QgAQQsQMQgwEQxwEQ0QMQ1AI6CAguELEDEIAEOgsILhCDARCxAxCABDoLCC4QgAQQxwEQ0QM6CAguEIAEELEDOggILhCABBDUAjoHCAAQgAQQClCnC1izHGDDJGgBcAB4AIABeYgBsgWSAQM3LjGYAQCgAQGwAQo&sclient=gws-wiz

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger