AcasăPoliticaDiana Șoșoacă s-a dezlănțuit după excluderea din AUR. Pe cine a pus...

Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit după excluderea din AUR. Pe cine a pus tunurile! – VIDEO

Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit după excluderea din AUR. Pe cine a pus tunurile! - VIDEO (sursa foto: europafm.ro)

După cum era de așteptat, senatoarea Diana Şoşoacă a reacționat vocal după ce s-a aflat de excluderea sa din grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR).

În cadrul unei intervenții la Romania TV, miercuri seară, senatoarea a pus tunurile pe Sorin Lavric, al său coleg de grup parlamentar, și a făcut referire la momentul în care i s-a oprit microfonul în parlament.

”Nu eu m-am luat, ei s-au luat. De la mai multe, ultima fiind declarația politică de azi (miercuri-n.n), când domnul Sorin Lavric a ținut cu USR și a ținut să mi se închidă microfonul, pentru că mi-am permis să mă opun celor de la guvernare, pentru că nu mai suntem în campanie electorală și trebuie să cer voie pentru discursurile mele. (…) Mi-a reproșat că mi-am permis să-i fac criminali. Păi m-au întrerupt exact când prezentam efectele adverse ale vaccinului Pfeiser, de pe site-ul lor, unde spune că aceste efecte, 70% sunt la femei, care pot rămâne sterile. Deci se atacă matricea națională”, a susținut senatoarea, citata de romaniatv.net.

Șoșoacă: George e un om foarte ok

Șoșoacă nu a părut supărată pe co-președintele AUR, George Simion, ci doar pe Lavric.
”A mai fost o problemă când am oprit mafia adopțiilor și am oprit 5 copii de la adopții ilegale. Foarte multă lume m-a amenințat. Dintre colegii mei nu, doar au mustăcit și au spus că trebuie să înțeleg că așa este politică. Atenție, nu George (Simion-n.n), George e un om foarte ok. Dar domnul Lavric a avut un limbaj absolut de maidan și chiar a ridicat mâna la mine. I-am spus ”cine ești tu să îți permiți să ridici mâna la mine”, a susținut senatoarea, conform sursei citate.

Șoșoacă a făcut referire și la petrecerea dată în cinstea soțului său, zilele trecute, la Iași, chef de la care s-au transmis imagini live pe o rețea de socializare, care au stârnit vâlvă în spațiul public, în contextul restricțiilor dispuse de autorități, în vederea limitării răspândirii COVID-19. ”Nimeni din AUR nu e de acord cu măștile și chiar foarte bine primită a fost petrecerea mea, au început și alții să facă petreceri”, a mai afirmat Șoșoacă.

”Ei niciodată nu m-au considerat AUR, pentru că eram venită de la Partidul Neamul Românesc. Pe ei i-a deranjat că am păstrat aceeași linie. Domnul Târziu chiar mi-a zis că nu mai suntem în campanie și ar trebui să fim un partid serios. În afară de George Simion și cu mine, nimeni nu a fost pe aceeași linie”, a completat senatoarea, în cadrul reacției după aflarea veștii privind excluderea.

author avatar
Andrei Coman
773 afisari

7 COMENTARII

  1. zicea un demnitar AUR ca nu e normal ca un senator sa faca chef cu lautari aoleu nene unde scrie asa ceva
    daca se incadreaza in nr de musafiri de ce sa nu poata face acel chef platit de el, ha?

  2. Ce pomana pe obositele noastre canale de stiri!
    Care pandemie,care criza,care buget?
    Sosoaca si iar sosoaca! O suporta cineva mai mult de cateva minute?

  3. Partid de circari si ultrasi. Baaa, cum dracu’ au intrat astia in prazlamentul Romaniei???

    • Ori fi lichele și la AUR dar bine că pe tine te satisfac ăialalți, băi, imbecilul dracului.

  4. Oare cine ar putea sa o faca sa inteleaga pe DANSA ca „melitarea” continua din gura fara sa-i asculti si pe cei de langa tine se numeste „racire de organ” si nu are nicio finalitate. Daca colegii dansei n-au reusit i-au „taiat microfonul”. Adio si-un praz verde cum s-ar exprima unii dintr-o zona…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger