AcasăPoliticaDiana Șoșoacă revine cu amenințări halucinante după scandalul din Parlament: „Îmi voi...

Diana Șoșoacă revine cu amenințări halucinante după scandalul din Parlament: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă”

Diana ŞoşoacăDiana Șoșoacă revine cu amenințări halucinante după scandalul din Parlament: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă”

Diana Șoșoacă a iscat un adevărat scandal în Comisia Juridică din Parlament, după ce reședintele comisiei, Iulia Scântei, i-a cerut acesteia să poarte o mască de protecție conformă, nu una din plastic.

Senatoarea s-a aprins când i s-a oferit o altă mască, pe care nu a vrut să o primească: „Eu nu port porcăria aia de mască”. Apoi a sunat la 112 pentru că nu a fost primită în sală. Mai mult, Diana Șoșoacă susține că a fost „bruscată și lovită”.

„Și în China e democrație”

Din acest motiv, avocata a depus plângere împotriva preşedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, împotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” şi a doi angajaţi ai Senatului.

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României eşti bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie”, a spus Diana Şoşoacă, potrivit Mediafax.

Senatoarea Diana Şoşoacă a venit marţi la audierea sa, în cadrul Comisiei Juridice a Senatului, cu o mască transparentă, de plastic. Ea a fost convocată în fața colegilor juriști din Parlamentul României pentru a da explicații după ce a fost acuzată de sfidarea regulilor de protecție din pandemie.

author avatar
Andreea Vlad