AcasăPoliticaDiana Șoșoacă revine cu amenințări halucinante după scandalul din Parlament: „Îmi voi...

Diana Șoșoacă revine cu amenințări halucinante după scandalul din Parlament: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă”

Diana ŞoşoacăDiana Șoșoacă revine cu amenințări halucinante după scandalul din Parlament: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă”

Diana Șoșoacă a iscat un adevărat scandal în Comisia Juridică din Parlament, după ce reședintele comisiei, Iulia Scântei, i-a cerut acesteia să poarte o mască de protecție conformă, nu una din plastic.

Senatoarea s-a aprins când i s-a oferit o altă mască, pe care nu a vrut să o primească: „Eu nu port porcăria aia de mască”. Apoi a sunat la 112 pentru că nu a fost primită în sală. Mai mult, Diana Șoșoacă susține că a fost „bruscată și lovită”.

„Și în China e democrație”

Din acest motiv, avocata a depus plângere împotriva preşedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, împotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” şi a doi angajaţi ai Senatului.

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României eşti bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie”, a spus Diana Şoşoacă, potrivit Mediafax.

Senatoarea Diana Şoşoacă a venit marţi la audierea sa, în cadrul Comisiei Juridice a Senatului, cu o mască transparentă, de plastic. Ea a fost convocată în fața colegilor juriști din Parlamentul României pentru a da explicații după ce a fost acuzată de sfidarea regulilor de protecție din pandemie.

author avatar
Andreea Vlad
333 afisari

1 COMENTARIU

  1. Grea meserie. Cind iti lipseste talentul sa trebuiasca sa descrii in cateva cuvinte altercatia dintre senatoarea sosoaca si gasca de senatori care civilizati si-au propus sa o dea afara din senat pe un motiv rizibil si anume doamna senator nu purta o masca care sa acopere nu numai gura si nasul conform definitiei oficiale dar si criteriilor ascunse, neoficiale, stabilite de madam scanteie in urma unei nopti furtunoase.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger