AcasăPoliticaDiana Șoșoacă, pusă la punct de Andreea Moldovan. Ce mesaj îi transmite...

Diana Șoșoacă, pusă la punct de Andreea Moldovan. Ce mesaj îi transmite secretarul de stat

diana-sosoacaDiana Șoșoacă, pusă la punct de Andreea Moldovan. Ce mesaj îi transmite secretarul de stat

Senatoarea Diana Șoșoacă este unul dintre cei mai vocali contestatari ai măștii de protecție. Avocata refuză s-o poarte chiar și în Parlament, unde se impune obligativitatea, fiind vorba despre un spațiu închis.

De altfel, la toate protestele organizate împotriva restricțiilor anti Covid-19, Diana Șoșoacă a refuzat să-și ascundă chipul sub o mască de protecție, ba mai mult, a îndemnat românii să nu poarte acest accesoriu.

Ce i-ar spune Andreea Moldovan senatoarei Şoşoacă

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan recunoaște că ar avea un mesaj pentru aceasta dacă ar vedea-o la Ministerul Sănătății fără masca de protecție.

Moldovan spune că masca ne poate apăra în fața coronavirusului. Aceasta, în condițiile în care Șoșoacă este unul dintre cei mai vocali contestatari ai măștii și a participat la protestele recente față de restricții.

Sunt niște reguli pe care toți trebuie să le respectăm. Ce i-aș spune ar fi că acea mască pe care dânsa o combate este cea care poate să o apere.

Și care a apărat foarte mulți oameni. Poate că nu e elegant să dau exemplul meu, dar această mască purtată un an de zile în spitalul de boli infecțioase, unde a fost doar patologie COVID, m-a ajutat să nu fac boala.

Eu nu m-am îmbolnăvit de COVID doar purtând mască și respectând regulile elementare„, a spus Moldovan.

Șoșoacă e campioană la amenzi

Diana Șoșoacă a primit mai multe amenzi după participarea la protestele anti-mască și anti-restricții din București. Cea mai mare dintre ele a fost de 15.000 de lei.

Doamna senator este campioană la amenzi, dar se pare că n-o interesează„, a spus recent ministrul de Interne, Lucian Bode.

author avatar
Andrei Ștefan
687 afisari

8 COMENTARII

  1. Moldovan ne vede iar in carantina 2 saptamani.Alta solutie n are ?
    O testare mai ampla si o libertate de circulatie mai mare, nu se poate ?
    Doar inchisi in casa NU rezolva situatia. S a vazut de anul trecut.In casa stau numai fraierii.Ceilalti se plimba peste granite bine merci.Si aduc virusul in tara.Degeaba inchizi romanii.
    Mai bine ar finanta mai mult sistemul sanitar si ar scoate mai multe posturi la concurs.

  2. Bai,Fane ,ca esti sluga de doi lei o stiam ,dar sa compari o tradatoare de tara cu una care lupta pentru ea ,esti chiar nesimtit .Si nu vei fi premiat de stapani pentru slugarnicie.

  3. Tu Moldovan, tu tampito, schimba-ti fresa aia a ta de tampita, tu nasista mica, arata cu parul ala in cap de parca acum ai iesit de la un phutai, tu idioata utila no. one 🙂 Nimeni nu mai sta noaptea in casa, numai fricosii si idiotii, plus sclavii si cobaii tai, aia vaxinati cu serul experimental minune care nu e vaxin 🙂 Prinde o acadea, sa te linistesti, tu ordinara criminala ce esti, deja traiesti in Iad 🙂

  4. Ametit-o tu esti plantata pe acel scaun,in schimb pe Sosoaca a pus-o pe acel scaun o parte din popor,tu esti zero fata de SOSOACA !

  5. Cucoană, ai purtat masca și te-a protejat deoarece așa îți cereau regulile de igienă în spital. În spațiul liber este altceva. Ai văzut că până și Vlăduț era fără mască în Parlament, să nu mai zic de Țurcana care era la plantat de copaci cu gașca de susținători. Vedem că Moldovancăi îi arde de carantină. Dacă este carantină tu cum mai faci sex?

  6. Ce dubios: barbatul lui Moldovan se ocupa cu transplant de organe, ea vine direct de la un curs din Elvetia pe post de secretar de stat.
    Aceasta duduie cu ascensiune tip servicii vine sa ne interzica sa ne imbracam mortii si sa-i cinstim pe ultimul drum.Limbajul ei este arogant si dispretuitor.
    Du-te , femeie, de cunde ai venit!

  7. Suntem o tara de jigodii si nulitati.Altfel cum ar fi ajuns scarba asta mare scula care se usureaza pe o tara de cretini?Ajutata de publicitatea pe care i-o face divizia de milogi tradatori de la National .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger