AcasăPoliticaDiana Șoșoacă poate candida la Primăria Capitalei. „Răsturnare de situație! Mi s-a...

Diana Șoșoacă poate candida la Primăria Capitalei. „Răsturnare de situație! Mi s-a admis candidatura!”

sursa foto: Facebook/Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial

„Răsturnare de situație” în lupta pentru fotoliul de primar general, în București! Diana Șoșoacă poate intra în cursa electorală pentru Primăria Capitalei.

Așadar, se poate spune că se anunță încă un candidat la alegerile locale din iunie.

Candidatura Dianei Șoșoacă – lider al Partidului SOS – la Primăria Capitalei a fost admisă, marți, de Biroul Electoral de Circumscripție 42 București, potrivit Mediafax. Totul după ce, inițial, candidatura îi fusese respinsă.

Șoșoacă: „Să facem curățenie în Capitală”!

Între timp, formațiunea a depus liste suplimentare de semnături.

„Răsturnare de situație. Mi s-a admis candidatura la Primăria Municipiului București. Să facem curățenie în Capitală”, a scris Diana Șoșoacă, pe Facebook, marți seară târziu.

Potrivit Biroului Electoral de Circumscripție 42 București, partidul SOS a depus marți liste semnături de semnături pentru susținerea candidaturii Dianei Iovanovici Șoșoacă la funcția de primar al Capitalei, conform aceleiași surse.

Sâmbătă, BEC 42 i-a respins candidatura acesteia pentru că nu a depus numărul minim de semnături. „Am depus peste 19 000 de semnături, nu au vrut să îmi dea procesul verbal pentru semnături, și acum am auzit din presă că mi-au respins candidatura. Nu se poate spune că au respins candidatura mea pentru că doar marți e ultima zi, poți spune doar că au respins 1000 și ceva de semnături.

În limbajul lor înseamnă că a lipsit adresa de pe unele semnături și nu era trecut numele meu pe unele formulare, asta nu înseamnă incorect, ci incomplet. BEM trebuia să anunțe partidul S.O.S. România, nu presa”, a susținut senatoarea, în 27 aprilie, prin intermediul unui comunicat transmis de S.O.S. România.

author avatar
Andrei Coman
393 afisari

9 COMENTARII

  1. Va fi balamuc la Primaria Generala cu shuncofila Shoshoaka, la Gradina Zoologica ar putea sta, ea daca intra in Primarie, taseaza terenul cu 5 cm

  2. Este bine ca cucoansa candideaza, marind astfel sansele lui Nicusor Dan. Oricum cred ca saltimbacul de Piedone nu se va rerage astfel ca madam Firea sa nu aiba sansa de a ajunge primar

  3. Bucurestenii merita (?) si altceva decat niste ratati, penali si smenari! Ca de apa rece, sobolani si coruptie cred ca s-au saturat.

  4. Cum scriu ceva despre DIVA……DIANA IVANOVICI sunt imediat cenzurat, democratie NATIONALA!

  5. Nea GIGI, prostule care esti. Bucurestenii sunt niste ratati, pentru ca sunt 80% din ei veniti de la tara in anii 70, 80. De asta arata Bucurestiul asa. De asta ne injura lumea peste tot. La munte si la mare si in orice imprejurare. Ca lasam peturi in rauri de munte si pe plaje. De gratare nu mai zic. D aia. Ca suneti voi veniti aici in Bucale , taranilor! Am mai spus. Ati facut din Bucuresti, satul cu ministrii. Ca asa era in mintea voastra capitala tarii. Un sat mai mare. D aia va si purtati asa. Cu, vere, cumetre, tatica. Cu rudele voastre imputite. Care odata venite aici, au pus mana pe toate casele locurile de munca…etc. Blocurile care s au construit daramand strazile noastre vechi, au fost facute pentru voi. Strazi vechi cu pomi, cu flori si case mai frumoase, mai modeste. Am o ura pe voi. V as lua dupa buletine si v as trimite inapoi de unde ati venit. Ati stricat Romania taranilor. Ca voi o conduceti. Ati inventat, licee la seral, absolvite la misto, pe carne de porc si vin. Acum ati inventat si facultati particulare. Sa faca si fetita mea o facultate. Si vai saraca, are si masterat si si lucreaza vanzatoare. Chiar ma bucur cand aud in spatiul public , vaicareli d astea. Bine ca ati plecat in cele patru vanturi. Sai fericiti si pe altii. Italieni, spanioli, englezi. Sa va vada si aia cum aratati. Cum v am vazut si eu in anii 70. Am crezut prima data ca veniti din comuna primitiva. Ca de acolo sunteti. Si cum va purtati in Europa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger