AcasăPoliticaDiana Şoşoacă, interzisă pe Facebook! A rămas cu buza umflată când se...

Diana Şoşoacă, interzisă pe Facebook! A rămas cu buza umflată când se pregătea să-i cheme pe români „sub arme”!

sosoacaDiana Şoşoacă, interzisă pe Facebook! A rămas cu buza umflată când se pregătea să-i cheme pe români "sub arme"!

Diana Şoşoacă, sancţionată din nou de Facebook. Senatoarea independentă a fost restricţionată de la postări pe această reţea de socializare, din cauză că a încălcat regulie comunităţii.

Se pregătea să-i cheme pe români la noi proteste

Avocata a rămas fără Facebook chiar în ziua în care anunța mari proteste în Capitală. Până la această oră, la protestul la care ea a îndemnat lumea să vină au sosit doar 20 de manifestanți.

Diana Șoșoacă a fost revoltată de faptul că, printre atenționările pe care le-a primit din partea conducerii Facebook, se numără și un mesaj în care este anunțată că va fi restricționată timp de șapte zile din cauza unei postări despre Răscoala de la 1907. Vedeta a luat foc, exprimându-și nemulțumirea pe unul dintre grupurile pe care încă nu a fost blocată.

Din nou supusa restricțiilor: Răscoala de la 1907 incalca standardele comunității facebook! 3 grupuri restricționate! Marș„, sună mesajul dur al Dianei Șoșoacă din mediul online.

Şoşoacă, revoltată pe Iohannis şi Dan Barna

Ce român și ce trădător își mai poate dori să fie condus de străini? Ce reușite a avut președintele Iohannis, în afară că a dezbinat România, pas cu pas, cu guvernul lui.

Unicul parlamentar care mai luptă pentru România sunt eu. La acest moment, avem, de 31 de ani, conducere străină, cu ordine primite din afară, prin plicuri, care vin via Berlin-Viena-București.

Am un mesaj pentru cei ce au semnat petiția: Să lase politica anti-română deoparte. Din plenul Senatului am menționat că avem legi pentru apărarea oricărei etnii, dar nu avem pentru apărarea românilor.

E bine că vedem și noi care sunt trădătorii și cine sunt cei manipulați. În spatele acestei mișcări avem doi protagoniști: Iohannis și Barna„, a declarat Diana Șoșoacă.

 

author avatar
Andrei Ștefan
752 afisari

5 COMENTARII

  1. Sa faca si ea o țâr de post ca e o purcica plina de slana ca Oana Roman.

  2. un srl isi permite sa inchida pers private de unde castiga bani cu nemiluita!!!huoooooooooooo

  3. Dorele,nu poti sa mananci pensia nesimtita fara sa te scarpini in fund?Cat priveste divizia rosu-cacanie de la National o urare:sa traiti bine,slugilor,care va vindeti in fiecare zi onoarea ,credinta ,poporul pentru banii diavolilor.Huo!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger