AcasăPoliticaDiana Șoșoacă îl atacă la baionetă pe Raed Arafat! Motivul pentru care...

Diana Șoșoacă îl atacă la baionetă pe Raed Arafat! Motivul pentru care îi cere DEMISIA insistent

arafat_sosoacaDiana Șoșoacă îl atacă la baionetă pe Raed Arafat! Motivul pentru care îi cere DEMISIA insistent

Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit la adresa șefului DSU Raed Arafat după accidentul în care a murit pilotul Adrian Cernea. Șoșoacă e convinsă că de vină pentru tragedie e chiar Arafat.

Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul. Toate guvernările l-au susţinut pe domnul Arafat şi avem numai morţi pe mâinile lui.

E inacceptabil că o astfel de persoană, că om nu poţi fi, să nu ai pic de inflexiune a vocii când vorbeşti de vieţi pierdute. Raed Araf are salariu inclusiv de acest om care şi-a pierdut viaţa”, a declarat Diana Şoşoacă la postul România TV.

Şoşoacă obligă tinerii să spună „Nu” vaccinării

În urmă cu aproximativ trei săptămâni a început imunizarea copiilor între 12 și 15 ani cu serul Pfizer, alte trei vaccinuri fiind în teste pentru această grupă de vârstă.

Tinerii să spună nu, să se opună, ei nu sunt cobaii Europei sau ai României. Înțeleg interesul firmelor Big Pharma cu studiile pe copii, dar nu le faceți pe români, ci pe copiii vosțri.

Arafat ai fost îngenuncheat încă o dată de către CCR, nu poți să coordonezi starea de alertă la nivel național, se poate doar zonal, ceea ce spun de peste un an.

Ăia de la DSP care primesc salarii de 15.ooo de Euro stau în fund pe scaun peste niște acte și nu merg să facă anchete epidemiologice.

Felicit Curtea de Apel Cluj care a anulat condițiile desfășurării vieții normale de vaccinare, nu se pot organiza evenimente la care prezența să fie condiționată de testare și vaccinare.

România nu mai are democrație, nu mai este stat de drept. Există o mână de procurori, luptători, avocați și luptători civici care luptă pentru a readuce democrația și statul de drept în limita lor”, a mai tunat Şoşoacă în urmă cu câteva zile.

author avatar
Andrei Ștefan
543 afisari

8 COMENTARII

  1. De ce ar simți un om normal empatie pentru unul care poluează și distruge natura? Că asta fac lighioanele cu mașinile lor de teren în acele curse.
    Aici iar e idioată Șoșoaca.

    • Șefii tăi , din coaliție, PNL, USR, UDMR sau care or fi ei ar trebui sa-ti dea un concediu. Ai ajuns intr-o faza atat de avansată de cretinism încât dacă suveranii tăi nu se hotărăsc repede te leagă ăștia si te vaccinarea de 3 ori pe zi.
      Dacă un imbecil ca tine o face idioata pe Dna Sosoacă ar trebui ca numarul partizanilor ei sa se dubleze de fiecare dată când deschizi haznaua aia care iti tine loc de gura

  2. Poate sa urle oricare oricat, ca in republika de la Bukale nu a fost, nu este si nci nu va fi vre-odata democratie, ci numai de aia originala rumaneasca, adica deloc, unde fiecare e in casta si tribul lui, si fiecare se lupta cu fiecare !! 🙂 Daca ajungi sa ai incredere dupa 30 de ani in hotii astia de politicieni rumani, inseamna ca toti cei 4 milioane de cobai isi merita soarta, oricum in curand o sa inceapa sa dea coltul dintre ei tot mai multi, dar asta nu va aparea deloc in presa controlata de gubern, astia mintesc tot asa de des cum si respira !! Arahat e un pion otravit palestinian plantat de serviciile secrete din afara care sifoneaza miliarde pentru ei, dar vine curand si vremea lui, ca doar nimic nu e etern pe Pamant, asa ca tot in Iad va ajunge trantorul ciuhap criminal, iar asta o stie si el, ordinarul de 2 lei !! Covid Macht Frei, bai arabule din Fasia Gaza, du-te inapoi de unde ai venit, si invata-i pe salbaticii tai ce si cum e cu democratia !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Auzi acolo ca cica democratie, o vorba de dansii inventata 🙂

  3. ce demisie ! un glon in cap si scapam de musulmanul gay ! ….chiar nu aveti o arma cu 2 cartuse pe teava ?

  4. Yo sunt Anonim Gheorghe Hagi , m-am ramolit in ultimul hal , Raionu mi-a sugerat sa-mi trag un GLON in freza .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger