AcasăPoliticaDiana Şoşoacă, atrasă într-o încăpere cu 10 bărbaţi: "Mă trage cineva înăuntru,...

Diana Şoşoacă, atrasă într-o încăpere cu 10 bărbaţi: „Mă trage cineva înăuntru, ca la viol”

diana sosoaca

Senatoarea Diana Șoșoacă a prezentat o poveste uluitoare: cum s-ar fi încercat racolarea ei în masonerie, chiar în Parlamentul României. Avocata pretinde că ar fi fost abordată chiar pe holurile Parlamentului și trasă într-o încăpere „cu zece bărbați”.

Tot femeia a mai zis că „masoneria masonerie nu acceptă în veci femei”, însă în România ar fi de fapt vorba despre ONG-uri care spun că sunt parte a Lojei Masonice.

Şoşoacă se teme să mai meargă singură

Mă duceam la etajul trei, mă întâlnesc cu două doamne, îmi zâmbesc, „vai, cât vă admirăm, noi suntem masoane”. Mulțumesc, eu nu.

Dintr-o dată se deschide o ușă și mă trage cineva înăuntru, ca la viol. Și mă trezesc într-o încăpere cu zece bărbați: „Bună ziua, doamna Șoșoacă. Știți, noi suntem masoni. Zic: eu nu sunt.

„Știm, nu ați vrea să fiți?” Nu, zic eu. Din momentul ăla, vă spun că după, eu nu am mai mers singură pe culoar”, a declarat senatoarea la Realitatea TV.

Avocata bănuieşte ceva necurat

Masoneria masonerie nu acceptă în veci femei. De fapt e acea parte anglicană care nu a acceptat în veci femei, pentru că este un ordin misogin, este cel mai misogin. Astea în România sunt ONG-uri”, a declarat Șoșoacă.

În 47 de ani eu nu am făcut parte din niciun ordin masonic sau ocultă”, a mai spus senatoarea pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan
1.167 afisari

9 COMENTARII

  1. Am vazut mitingul la care a luat cuvantul dnaSosoaca din Bucuresti.Este bine intentionata dar intra in panica si nu poate sa tina un discurs acceptabil.Tot respectul pentru doamne dar sincer nu este pentru ea conducerea unui partid nu are stofa de lider

    • Decât cap beton Măriuca dulapul Werner ,este parfum distinsa doamnă

  2. ” trasă într-o încăpere „cu zece bărbați”.” Si au incaput in incapere cei zece barbati si sosoaga ? Ori noua au iesit afara si inauntru a ramas unul cu sosoaga?

  3. O fi loja aia in care e maica-ta! Serios, doamna Sosoaca, ati intrebat-o pe mama dumneavoastra, Alice Florescu-Bleotu, daca aia care v-au agat pe hol nu erau „fratii ei” din loja?

    • Vrajelile lui Sosoaca. Daca nu era ma-sa s-o introduca in politica, ramanea si acum o avocata oarecare. Alice Florescu-Bleotu are gradul 33 in Marea Loja Nationala a Romaniei 1880. Despre cum se faceau promovarile in guvernul Adrian Nastase – din care Sosoaca a facut parte – , ne-a spus Antonie Iorgovan, asasinat de masoni pentru dezvaluirile sale. Partidul Neamul Romanesc, partidul din care a facut parte Sosoaca, este un partid de militari masoni.

    • doar „moldovenii” spun la bosoni bozoni,
      e si o teza de doctorat in materia „bozonilor”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger