AcasăPoliticaDiana Șoșoacă, atac la premier: „Nicolae Ciucă e o rușine pentru poporul...

Diana Șoșoacă, atac la premier: „Nicolae Ciucă e o rușine pentru poporul român”

diana sosoacaDiana Șoșoacă, atac la premier: „Nicolae Ciucă e o rușine pentru poporul român”

Senatoarea Diana Șoșoacă i-a cerut premierului Nicolae Ciucă să demisioneze de urgență, pentru că s-a poziționat oficial de partea Italiei în scandalul legat de incidentul cu o echipă de jurnaliști de la postul Rai Uno.

De la tribuna Senatului, Diana Șoșoacă a lansat un atac virulent la adresa șefului Guvernului.

„Prim-ministrul României trebuie să își dea demisia de urgență, să pună mâna pe carte și să învețe să dreptul de proprietate e inviolabil. A fi jurnalist nu îți dă dreptul să intri în casa mea și să îmi încalci dreptul la proprietate. Poliția avea obligația să mă apere în propria casă.

V-ați făcut de râs cu scuzele pe care le-ați cerut Italiei. Poate de asta ați fost medaliat de alte state. Sunteți o rușine pentru poporul român. Vă avertizez că nu mă voi lăsa până nu voi face dreptate, până nu veți plăti cu lacrimi de sânge, până când nu veți pleca acasă”, a afirmat Diana Șoșoacă.

Premierul Nicolae Ciucă consideră incidentul „inacceptabil”

Vă amintim că marți, 14 decembrie, premierul Nicolae-Ionel Ciucă a transmis că i se par inacceptabile agresarea și sechestrarea jurnalistei Lucia Goracci și a echipei Rai Uno și respinge categoric manifestarea diferențelor de opinii prin violență.

Reacția sa vine la câteva ore după ce ambasadorul Italiei la București a cerut lămuriri Guvernului României după incidentul de vineri seara, în care au fost implicați senatoarea Diana Șoșoacă și o echipă de jurnaliști italieni.

author avatar
Andreea Vlad
678 afisari

8 COMENTARII

  1. are dreptate 100 % Sosoaca , tu reprezinti Italia si mafia bigpharma care a trimis-o , sau Romania ? putea macar sa se abtina decat sa sara la gatul unui senator roman . a mai confirmat o data sub comanda cui este .

  2. la noi in general dar in special la politicieni si presa ticalosita este un concurs , care pupa mai adanc si virtos bu cile strainilor . unii chiar se lauda cu asta .

  3. Bai Ciukalaule korupt, bai porkule umflat de 120 de kile, te faci de kakat de fiecare data, bai ipochimenule tampit !! Rad pana si porkusorii de giuneea de tine, bai habarnistule kakanar, te faci de rusine, bai tradatorule de neam si de colonie esuata bananiera !! Mai bine, emigreaza in Botwswanna, sa vezi ce bine o sa fii platit acolo cu moneda lor, o sa iri fix o mare p..a in kurkubeu, bai umflatule ipocrit !! Ha ha ha 🙂 Bai, nu exista sa nu fie macar o singura saptamana in micuta colonie esuata in care sa nu fie un nou scandal, de asta e bine la romanasi, asta le ocupa tot timpul !! Multumim din inima partidului unic nazist, si mai ales lui Ciuca, zis si Maciuca, sa iti pice mancare in kakat, bai criminalule de general de karton !!

  4. „Sechestrul” Goracci, prof. Augusto Sinagra: „Cer scuze României și românilor pentru această defăimare”
    Într-un text intitulat „Fără rușine”, profesorul Augusto Sinagra, fost magistrat, profesor la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității „La Sapienza” din Roma și avocat la instanțele superioare din Italia și la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg, demontează farsa „sechestrului” invocat de jurnalista Lucia Goracci, ajungând să ceară el scuze României pentru situația creată. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=148863350815625&id=100070758812209

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger